|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   so lahko popadki?
21.1.2008 20:52:54   
jasika
Imam eno vprašanje,če katera pozna odgovor nanj naj mi pomaga.Trebuh mi otrdeva od 14 popoldan približno na čas enkrat 11 min potem parkrat na 10min sedaj dobro uro pa na 9-15 min.Pa me zanima ali so to lahko popadki?????Rok imam 29.1.08.Danes ko sem bila pa na ctg-ju pa še vse mirno....Da ne pozabim malo boli tudi v križu...katera pozna odgovor naj mi odgovori čimprej....hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 22.1.2008 8:00:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO
21.1.2008 20:55:59   
vaney
po moje so to lažni popadki, ker pravi naj bi boleli in naj se jih ne bi dalo zgrešit. in mislim, da so tudi v enakomernih razmakih, ki so vedno krajši. tako, da po moje to še ni to, seveda pa naj ti pove še kakšna druga, ki te stvari bolj obvlada. jaz namreč na svoje prave popadke še čakam, pa jih ni od nikoder.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu jasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2008 20:59:22   
spps
ojla!možno da imaš popadke,a voda ti odteka?men je po kapljicah,tk da nisem bila tolk pozorna(pa še vložek sem imela,ker sem imela občutek,da se nekaj dogaja).kakšna bolečina je v križu?
jaz sem jo imela,čez trebuh in križ.sem pa tud mela tist dan pred porodom pregled,kjer se še nič ni dogajalo,ponoči sem pa rodila.opiši  če lahk kako se dogaja.od kod si?

(odgovor članu jasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2008 21:04:52   
Anonimen
jaz bi šla kar v P.mene popadki niso fajn boleli ,tako da je zmotno misliti da MORAJO zelo boleti.In če te boli v križu to je že znakuser posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2008 21:06:11   
janet
Če jih boš dobla na razmik 5 min in enakomerne se začne, prej ti ni treba v bolnišnico. CTG pa ne pokaže vedno popadkov, tudi če so pravi, se lahko odpiraš pa jih CTG ne razbere - vsaj pri nekaterih. Pa pravi popadki so močni, tudi se lahko izražajo kot bolčina v križu, vendar močna bolečina.
Počakaj če bodo redni, drugače bodo tako ali tako izveneli,če so lažni.
Upam, da sem ti s tem kaj pomagala.  Čim bolj mirno noč ti želim.

(odgovor članu jasika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 21:07:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2008 21:11:43   
spps
zdaj sem pa jaz živčna postala...user posted image  
v vsakem primeru,nič se bat.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2008 21:16:55   
Mbee
a lahko jst neki vprašam....ali so katero bolele kak dan pred porodom kosti med nogami pa trtica....jst sm dons mal več hodila in zdej se komi usedem vse mi dol pritiska pa kosti me bolijo kot da bi 100 km prekolesarila?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 21:18:01   
spps
mene nič ni bolelo

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2008 21:23:27   
Petraa
To je zato,ker nisi nič počivala.Počivaj,če pa jutri bolečina ne bo popustila pa kar do G

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2008 21:28:17   
Anonimen
Popadek naj bi trajal vsaj minuto. Kar je manj so lahko lažni.

(odgovor članu jasika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2008 21:30:43   
Anonimen
anonimna se hecaš neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2008 21:38:50   
spps
?????a je kera štopala kolk dolgo drži?user posted image user posted image user posted image
pr men je bolečina popadka naraščala in nato popuščala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2008 21:42:55   
digi
Otrdevanje trebuha je lahko znak popadkov, če pa se še pridruži bolečina v križu, je to verjetno to, saj si tudi že tik pred rokom.... no vsaj meni so se tako začeli popadki.... drugi dan sem rodilauser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......