Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 9:06:37
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem jo sicer kupila za fanta, ampak najbrž jih imajo tudi za punčke. Sem jo pa kupila v C&A. Zanjo sem dala 40€.
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 9:08:08
|
|
|
|
sanasan
|
hvala , tja pa še nisem skočila. bom poskusila. lp
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 9:09:51
|
|
|
|
koala
|
Moj sinko jo je lani imel iz Zare.
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 9:17:25
|
|
|
|
špelin@
|
Jaz sem tako zadevo kupila za malo piko v Hoferju - za 10 EUR, ker so bili zadnji kosi znižani.
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 9:34:48
|
|
|
|
Lenny
|
Poglej še na www.eduscho.at So imeli za fantke in punčke.
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 10:49:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Poglej še na www.eduscho.at So imeli za fantke in punčke. jaz bi z veseljem pogledala, pa nikjer ne najdem otroških oblačil na tej strani, ki si jo zlinkirala. A lahko kdo pomaga?
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 12:44:35
|
|
|
|
kaj@
|
tudi jaz sem jo kupila v c&a,sicer za fantka,a sem vidla da imajo tudi za punčke,pohiti,ker smo mi kupili zadnjo
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 13:04:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaj@ tudi jaz sem jo kupila v c&a,sicer za fantka,a sem vidla da imajo tudi za punčke,pohiti,ker smo mi kupili zadnjo Ja, kaj naj pol hiti, če ste vi kupili zadnjo? Lenny, sem se zdaj spomnila, zelo podobno iz te štacune je imela naš mali že enkrat nazaj, sem jo še v A kupila in je taka, da ni nič dihala, je bil čisto poten vedno.
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 13:08:49
|
|
|
|
Lenny
|
Jaz sem tole starejšemu kupila jeseni, pa je super. Ima vstavke za zračenje, flis se super nosi tudi brez vetrovke, tako da - b.p. Naša dva imata kar nekaj njihovih stvari, pa sem z vsem zadovoljna, z izjemo spalke za dojenčka, ki je ob vsakem pranju barvala.
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 15:12:03
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz sem tako zadevo kupila za malo piko v Hoferju - za 10 EUR, ker so bili zadnji kosi znižani. Jaz pa za našega 7-letnika in je super.
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 19:42:04
|
|
|
|
sanasan
|
punce, hvala za odgovore. sem se že znebila denarja v c&a ... sicer sem našla eno ne-snemljivo luškano rjavo z miško minnie (32,00 eur) s kapuco, žepki, malo zožano v pasu - res luškan model...sedaj ji je skoraj plašček, drugo leto pa jaknica....nosi namreč 116, kupila sem pa 136...pa ji super paše....če še katera kupuje za kakšno sezono vnaprej
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 19:44:01
|
|
|
|
sanasan
|
aja, pa v intersportu imajo baje akcijo (39,00) - znižanje nepremočljivih vetrovk mckinney....
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 20:34:57
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kaj@ tudi jaz sem jo kupila v c&a,sicer za fantka,a sem vidla da imajo tudi za punčke,pohiti,ker smo mi kupili zadnjo Ja, kaj naj pol hiti, če ste vi kupili zadnjo? ---------------------------
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 19.3.2009 20:36:14 >
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 19.3.2009 20:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: kaj@ tudi jaz sem jo kupila v c&a,sicer za fantka,a sem vidla da imajo tudi za punčke,pohiti,ker smo mi kupili zadnjo Ja, kaj naj pol hiti, če ste vi kupili zadnjo? Dobra .
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 20.3.2009 7:41:14
|
|
|
|
kaj@
|
ona kupuje za punčko,a mi smo kupili zadnjo za fantka,pa verjetno c&a ni samo ena trgovina v sloveniji?
|
|
|
|
RE: snemljive podložene otroške jakne 20.3.2009 7:43:26
|
|
|
|
kaj@
|
smejete se,ker niste dobro prebrale,mislim da se lahko jaz vam
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?