|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smučarsko perilo
4.1.2009 18:47:34   
mala zirafa
Haj,

Moj mož namerava kupiti tako spodnjo majico za smučanje ki naj bi se hitro sušila, saj se zelo poti, prekomerno.Kaj mi priporočate?Jaz imam kompleta od krafta, a se dosti manj potim tako da stem nimam problemov.Pa naj bo tudi cena solidna.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smučarsko perilo
4.1.2009 19:21:29   
kajajaka
Mi imamo vsi v družini Nordica smučarsko perilo in smo zelo zadovoljni.

evo en link za slikco in cene
http://www.fossecl.si/index.php?manufacturers_id=16

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2009 19:58:37   
facka
mojemu sem jst dolge hlače kupila od Beti, je pa tak tanek material, obleče jih tudi na motor. Cene se ne spomnim, ni pa bla astronomska

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2009 20:09:29   
darja72
V bistvu tele majice ne preprečujejo švicanja, ampak ga odvajajo. Če nimaš potem zgornje plasti parapropustne, ti praktično samo omilijo tisti neugoden občutek mokrega bombaža na kožo.
Zame je pač najboljši Craft (ga poznaš vidim), takoj za njim pa HH in Patagonija. Obstaja tudi Falken in kup cenovno ugodnejših varijant. Večinoma so to hišne znamke športnih trgovin. Niso pa slabe.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 17:02:14   
mala zirafa
Hvala.Bomo pobrskali po razprodajah.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2009 17:02:41   
mala zirafa
Hvala bomo pobrskali po razprodajah.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2009 9:25:10   
natasarobi
Te moram malo razočarati - smučarsko perilo v trgovinah ni nič znižano. Sem jaz včeraj bila V Intersportu, Sport 2000 in v Hervisu. Jaz iščem perilo HIGH COLORADO 8sem bolj zmrznjena in se mi ta obnese). Drugače pa CRAFT, BETI ni slabo cene okoli 20 - 40 EUR (moj ima od Beti in je ful zadovoljen).

Celo smučarske rokavice niso znižane.

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2009 18:25:58   
mala zirafa
Poglejte v hofferju imajo spodnje smuč.  majčke za 6 evrov.Če jih niso že prodali.Sicer imam jaz  že 2 kompleta craft.Za ta malo pa smo vzeli spodnji komplet zelo poceni.Ta mala se tudi abnormalno poti.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2009 18:28:55   
Marogica
Midva z možem imava od Beti. Če bi še enkrat kupovala, bi kar od Lidla oz. Hoferja. Sva kupila za otroke tam in je ful fajn. Dobra kvaliteta, res pa "no-name". Nasledje bo sigurno od tam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 22:57:30   
Spiria
V Mega Factory Outletu (Kranj) imajo komplet športnega spodnjega perila za moške znižan z 25 na 16 € in je prav super.

Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2009 11:52:45   
muška
Moj mož si je kupil komplet v Prosurfu (Mb Radvanjska) je pa od Sensorja. Je ful zadovoljen, pa tudi zelo zelo hitro se suši, tako da mu zvečer samo na hitro splahnem (če nimam časa vrečt v stroj) in v eni uri je že suho user posted image user posted image user posted image .
Sem si v njihovi trgovini kupila čelado in očala in ker sva stalni stranki, nama je šef dal kar tako 30% popusta user posted image  . Simpatičen dečko ni kaj - zdaj pa še sploh tolko bolj  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.