|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smučanje pri tako mrzlih temparaturah
24.1.2006 10:09:01   
Anonimen
Ste že poskusile?! Vaše izkušnje??

jaz sem bolj zmrzljiv tip, tko da ne vem, če bi si ta teden upala it na smučišče.. me sicer ful drži, sam to, da je čez dan po -10 me mal "mrazi".

bi šle ali ne??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah
24.1.2006 10:15:22   
Anonimen
Niti pod razno!!!!Pri takem minusu pa ne.
Predstavljaj si,čeprav v smučarskem kompletu,se spustiš po strmini,pa te kar do kosti prepiha.
Bejš,samo,da pomislim me že zebe,user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 10:17:49   
.ču
Šla bi samo v primeru,če je smučišče na sončni legiuser posted image potem se tega mraza ne čuti,sploh če se ves čas smuča....

What's up :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2006 10:23:29   
Ro-La
ne hvalauser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 10:25:04   
.ču
Pa samo še ena zanimiva inf. kr se tiče temperatur....v Ratečah beležijo rekord v minusu (sm v GG brala)user posted image ...že 35 dni temperatura ostajo pod ničlo..brrr,brr,brr....no v Kranjski Gori ni prov dost drgač..po mojem občutkuuser posted image ....

What's up :)

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 10:37:36   
Mikica
Ene 3 leta nazaj smo smučali pri -20, je bilo pa sončno. Vse je OK dokler smučaš, ko si pa na sedežnici, pa misliš, da ti bo rit primrznila na sedež, nosnice ti kar skupaj lepi, solza pa je v trenutku košček ledu.

(odgovor članu .ču)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2006 11:00:14   
nInAzWeRiNa
če je sončno je vredu če pa je tko kot je blo zadnjič ko sem šla-megla in peklenskih -13 stopinj brrr,je pa kr prehudo...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2006 11:04:57   
KODA
Največji minus,ko smo smučali je bil -14 stopinj.
Me je prezeblo do kosti,kljub dobri obleki.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2006 11:08:28   
Anonimen
Starejša skupina otrok iz našega vrtca je šla od ponedeljka do srede smučat v Kranjsko Goro ... brrrr ....

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2006 11:59:46   
Moyca_
ne niti slučajno

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2006 12:08:17   
Mina1
Mi smo tak čas vedno hodili v Dolomite v Moeno za 1 teden in je bilo vedno zelo mrzlo, četudi je bil sonček in tako. Ampak mene in mojega to ni motilo, ker vzameš v zakup, da si na smučariji in se nasmučaš za celo leto, ostalo sva seveda bordala in tako. Takrat še ni bilo družinice. Drugi so raje žurirali v paviljonih na smučiščih, jaz tega nisem nikoli razumela, žal, pa sem drugače blazno družaben in fajn človekuser posted image . Iz Moene se vsak dan voziš z avtom do drugega smučišča in se res nasmučaš. Vse pa je zelo blizu in povezave so krasne, vzameš ski pas seveda.

Je pa res, da svojih otročkov ne bi niti pod razno vlekla tja januarja, ker je premrzlo. Bomo šli v marcu nekam za par dni, ko bo toplejeuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2006 12:12:41   
mehurčica
Sem že smučala pri -25 z zelo močnim vetrom vred. Ampak, sedaj, ko se lahko sama odločim, če bom šla ali ne, bi pa rekla ne. Mi je kar lepo notri, na toplem.user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2006 12:28:06   
kofetek2010
dokler sem bila mlajša mi je bilo čist vseeno kakšno je vreme, samo, da sem se šla smučat user posted image

zdej, ko pa sem že v letih bi bilo pa najbolj, če bi blo enih 25 do 30 st. plusa user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?