Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 10:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Niti pod razno!!!!Pri takem minusu pa ne. Predstavljaj si,čeprav v smučarskem kompletu,se spustiš po strmini,pa te kar do kosti prepiha. Bejš,samo,da pomislim me že zebe,
|
|
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 10:17:49
|
|
|
|
.ču
|
Šla bi samo v primeru,če je smučišče na sončni legi potem se tega mraza ne čuti,sploh če se ves čas smuča....
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 10:23:29
|
|
|
|
Ro-La
|
ne hvala
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 10:25:04
|
|
|
|
.ču
|
Pa samo še ena zanimiva inf. kr se tiče temperatur....v Ratečah beležijo rekord v minusu (sm v GG brala) ...že 35 dni temperatura ostajo pod ničlo..brrr,brr,brr....no v Kranjski Gori ni prov dost drgač..po mojem občutku ....
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 10:37:36
|
|
|
|
Mikica
|
Ene 3 leta nazaj smo smučali pri -20, je bilo pa sončno. Vse je OK dokler smučaš, ko si pa na sedežnici, pa misliš, da ti bo rit primrznila na sedež, nosnice ti kar skupaj lepi, solza pa je v trenutku košček ledu.
|
|
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 11:00:14
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
če je sončno je vredu če pa je tko kot je blo zadnjič ko sem šla-megla in peklenskih -13 stopinj brrr,je pa kr prehudo...
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 11:04:57
|
|
|
|
KODA
|
Največji minus,ko smo smučali je bil -14 stopinj. Me je prezeblo do kosti,kljub dobri obleki.
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 11:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Starejša skupina otrok iz našega vrtca je šla od ponedeljka do srede smučat v Kranjsko Goro ... brrrr ....
|
|
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 11:59:46
|
|
|
|
Moyca_
|
ne niti slučajno
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 12:08:17
|
|
|
|
Mina1
|
Mi smo tak čas vedno hodili v Dolomite v Moeno za 1 teden in je bilo vedno zelo mrzlo, četudi je bil sonček in tako. Ampak mene in mojega to ni motilo, ker vzameš v zakup, da si na smučariji in se nasmučaš za celo leto, ostalo sva seveda bordala in tako. Takrat še ni bilo družinice. Drugi so raje žurirali v paviljonih na smučiščih, jaz tega nisem nikoli razumela, žal, pa sem drugače blazno družaben in fajn človek . Iz Moene se vsak dan voziš z avtom do drugega smučišča in se res nasmučaš. Vse pa je zelo blizu in povezave so krasne, vzameš ski pas seveda. Je pa res, da svojih otročkov ne bi niti pod razno vlekla tja januarja, ker je premrzlo. Bomo šli v marcu nekam za par dni, ko bo topleje .
|
|
RE: smučanje pri tako mrzlih temparaturah 24.1.2006 12:12:41
|
|
|
|
mehurčica
|
Sem že smučala pri -25 z zelo močnim vetrom vred. Ampak, sedaj, ko se lahko sama odločim, če bom šla ali ne, bi pa rekla ne. Mi je kar lepo notri, na toplem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......