|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smučanje n nosečnosti
7.1.2006 12:42:46   
Sandra*
oj!

Sm v 10 tednu. A kera ve kako je s smučanjem v nosečnosti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smučanje n nosečnosti
7.1.2006 12:48:28   
Anonimen
JS NE PRIPOROČAM. TUT ČE SAMA DOBR SMUČAŠ PA SE VOZIŠ POČAS ups črke sori..pa paziš da ne padeš, se lahko zgodi da vseeno fajn telebneš al pa kar je še huj kak norec prleti vate! mislm da je otročkovo življenje velik bl pomembno kot ena sezona smučanja!

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2006 12:53:38   
Anonimen
haloooooooooouser posted image   

PA NE BOŠ VALJDA SMUČALA NOSEČA! user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 7.1.2006 12:55:30 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2006 13:00:22   
Tejči
Prvo otrok, potem smučanje!!!..vsaj jaz bi se in sem se  v nosečnosti odpovedala športom in vsemu ostalemu, kar bi lahko škodilo otročku! Ti pa se sama odloči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2006 13:05:43   
baguSka
Tkole je: otroček je čist varen tud če telebneš. Nevarnost pa je, če si kej polomiš, ker potem ne moreš na rentgen!!! Boš pač z zlomljeno nogo al pa roko preživela celo nosečnost user posted image Zdej pa pretuhti če se splača...

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2006 13:06:14   
tinkatonka
Se podpišem pod zgornje poste.

Mislim da če se boš v eni zimi odpovedala smučanju še ne bo konec sveta. Jaz ne bi riskirala, da se na smuščušču kaj zgodi, pa ni važno po čigavi krivdi, tvoji ali od koga drugega.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2006 13:08:10   
MarijaPo
smucanje je poleg padalstva in jahanja na prvem mestu med prepovedanimi sporti med nosecnostjo, ne ga srat s smucanjem med nosecnostjo!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2006 13:12:54   
lex
Jaz se tud podpišem pod zgornje poste. Brezveze bi se igrala z usodo samo zato da bi smučala, jaz sem se lani lepo sprehajala ob smučišču, šla na čajček in se tudi tako nadihala zraka. Moj se je pa smučal.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2006 13:14:41   
Sandra*
Ja hvala vam za vaše odgovore. Tudi sama imam tako mnenje, ampak sem ga hotela slišati še od koga, pa na iskalniku rr nisem našla podobne teme. Sem mislila da sama mogoče preveč kompliciram.

Lep pozdravček!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2006 20:00:16   
LEJLA
mogoce bi pa to sezono lahko zacela s tekom na smuceh...malo za zimske radosti

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2006 20:09:02   
KODA
Jaz bi to sezono pavzirala s smučanjem.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2006 20:22:34   
Anonimen
Jaz sem prejšnjo sezono pavzirala zarad nosečnosti, letošnjo zarad dojenčka, ampak drugo leto...pazite se me user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2006 20:55:11   
Cikica
Sandra letos smučanje odpade,si nora?Raje pojdi na sprehod če greste slučajno kam na smučanje,da bi pa ti smučala pa ti definitivno ne priporočam.Pa valda ne želiš izgubitiuser posted image

lp,cikicauser posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2006 21:21:39   
Aleksandrin
S padcem reskiraš splav.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2006 21:25:34   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Tkole je: otroček je čist varen tud če telebneš. Nevarnost pa je, če si kej polomiš, ker potem ne moreš na rentgen!!!

No ja, ni čist tkole.user posted image

Sicer pa , Sandra, točno na tej temi smo pred kakimi tremi tedni "doktorirale" , malce pobrskaj, je bilo ogromno mnenj. Naš spoštovani, najdražji G, pa od vseh športov ravno smučanje ABSOLUTNO odsvetuje. Mislim, da to vse pove.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2006 9:22:44   
Vesna
najbrž si že dobila odg.ampak sem vistem kot ti 6.8.06.je PDP sem pa rizično in ves čas na bolovanju,pa sem G.vprašala zardai smučanja,.če sploh lahko grem samo tja,pa mi je odsvetovala in sicer zaradi vožnje.to tresenje ni priporočljivo.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.1.2006 9:35:02   
_clea_
Prijateljica je v 11t padla pri smučanju-skor po ravnini in je začela krvavet, kar je pomenilo splav.Jaz ti ne priporočam!! Midva greva tudi smučat s prijatelji,le da bodo drugi smučali ,jst se bom pa mal posončila in sprehajala okrog-pa sem drzgače  tudi velik navdušenec belih strmin!

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.1.2006 9:43:24   
Reja
Jaz sem šla smučat tam nekje v 6. tednu. NA smučišču nikjer nikogar, spodaj v dolinah in kotlinah megla, jaz pa sem skoraj sama vijugala po sončku. Mi je veliko bolj pasalo to početi ves dan kot pa karkoli drugega.

In bom še šla, čez kaka dva tedna, če bo lepo vreme in če me bo še držalo. Ob razmerah, ki sem jih opisala, mi je G rekel, da ni problema, le pazljiva naj bom.

Ko sem spraševala o tveganjih pa o padcih, mi je G rekel, naj ne bom paranoična, saj se mi vsak trenutek, ko se vozim po cesti, lahko kdo "v rit" zaleti, pa bo isto sranje.

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2006 11:01:39   
Barbs
Jaz se žal s tabo ne morem strinjat. Če že primerjaš avto in nekoga, ki se ti zaleti v rit - ti si v avtu, a ne...? Na smučišču si pa ti. In ni rečeno, da če ti lepo vijugaš, da bodo vsi. Kakšen norc se vedno najde. Pa se ti zagoni ali samo prečka pot ali karkoli pač... tudi če si počkoduješ nogo ali roko ni preveč fajn v nosečnosti... Ne vem sicer, kaj ti je v resnici rekel ginekolog, dr. Pušenjak je v svojih razpravah, pa tudi v živo, večkrat poudaril, da smučanje definitvno odsvetuje. Pa ni kakšen paranoik - nasprotno, zelo liberalen je in res ne komplicira, če ni  potrebno.

Sicer pa - odrasli smo in vsak naj zase presodi . Meni osebno bi se zdelo brezveze izpostavljat po nepotrebnem, pa sama tudi zelo pogrešam smučanje.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2006 12:21:38   
puncica
Sama se niti podrazno ne spravim na smučišče, vsako vožnjo bi me bilo strah. Tle so pa bile debate:
Dvomim da si kej velik brskala, ker najde polno tem na iskalniku:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=690427
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=721034

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2006 13:26:11   
Anonimen
KAKO LAHKO SPLOH POMISLIS NA SMUCANJE. ZENSKA NEODGOVORNA!!

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.1.2006 7:12:17   
puncica
Pa hudiča sej je punca sam vprašala a jo je treba takoj začet zmerjat al kaj user posted image  

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.1.2006 8:20:18   
Barbs
Ja, če ji pa ne nuca, če ji lepo poveš....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?