|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smrt v zibki
9.1.2009 17:09:02   
brigita23
pozdravljene
mene pa zanima če veste kaj o tej blazinici, ki obstaja za v posteljico in ima alarm, v primeru da otročiček preneha dihati, da ne pride do  "tako imenovane smrti v zibki".
Zanima me ali jo katera ima, kako se obnese in kje se jo da kupiti.
hvala

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smrt v zibki
9.1.2009 17:14:07   
nina166
Tule je nekaj strani in si malo preberi:

http://www.angelcare.si/

http://www.medicotehna.si/ponudba/izpis.php?kategorija=27

Mi imamo Nanny, kupili pa smo jo v medicotehni pred 2,5 leti. Eno leto smo jo uporabljali, zdaj pa čaka na novega člana. Je pa to super zadeva in jo res toplo priporočam. Je pa baje zelo dobra tudi Angel Care...je novejša in je takrat ko smo jo mi kupovali še ni bilo. Je pa verjetno malo boljša, ker je novejša, čeprav vse delujejo na istem principu in so vse zelo kakovostne.

Če pa te še kaj zanima pa kar vprašaj.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2009 17:22:32   
Hope2
Imamo angel care, brez bi bili preveč panični, saj je moja nečakinja bila zelo blizu temuuser posted image , zdaj pa je prava navihana lepotičkauser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2009 17:24:26   
Anonimen
Jaz sem jo imela pri obeh.
Tamala mi je tako trdo spala,da mi je velikokrat zapiskaluser posted image Včasih sem jo mogla precej rukat,da se je zbudila.Ne vem kaj bi bilo,če me naprava ne bi opozorila,da ne dihauser posted image

Jaz jo priporočam,nekatere pa pravijo,da po nepotrebnem prestrašijo.Ne vem no,v mojem primeru je prišla prav.

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2009 19:31:38   
poli*
Priporočajo predvsem pri nedonošenčkih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2009 19:44:20   
Anonimen
Mi imamo Angelcare in je super ... HB nam ni še nikoli piskal (no razen ko smo vzeli malo ven in pozabili izklopiti senzor user posted image ) in upam, da tudi ne bo. Je pa super, ker je poleg senzorja za dihanje to še prenosna varuška in sem povsem brez skrbi, če mala spi jaz grem pa k sosedom na kavo, nesem ven smeti, se tuširam ipd.

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2009 20:24:04   
brigita23
o hvala vam drage mamike, tudi mi bomo to kupili
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2009 0:15:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Imamo angel care, brez bi bili preveč panični, saj je moja nečakinja bila zelo blizu temuuser posted image , zdaj pa je prava navihana lepotičkauser posted image

se podpišem, s tem da je bil blizu sestrič in ne nečakinja.

NAjinega čmrlja je parkrat rešil.  Nama ni žal niti centa, ki sma ga dala za angel care.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2009 0:37:30   
rija
Moj mulček je imel podobno napravo prvih 5 dni v porodnišnici. So jo dobili čisto vsi.

Pa mamice smo bile mirnejše.

Ne vem sicer, koliko se o smrti v zibki govori pri nas, prav veliko menda ne, ker to ni glih neka pogosta tema pogovorov na forumih med mamicami, pa bi po moje morala biti.

Predvsem o razlogih, zakaj do nje pride.

V tujini je to ena izmed zelo pomembnih stvari, da te seznanijo z razlogi, zakaj do nje največkrat pride. Jaz sem celo dobila domov neki vprašalnik in en kup literature na to temo.
Zaprosili so me, da naj svoja opažanja v prvih mesecih otrokovega življenja zapisujem v ta vprašalnik in jim ga vrnem.

Pri nas pa žal pediatrinja ni niti omenila nikoli smrti v zibkiuser posted image  

Torej menim, da je osveščenost slovenskih mamic abslutno premajhna na tem področju. Večina niti nima pojma,  kaj to je in kaj povečuje možnost smrti v zibki, če se že bog ne daj, ne zgodi komu od njihovih dragihuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2009 11:43:16   
žab*ca
Mi imamo tudi angelcare,ampak naše dete pa sedaj noče spati v pojstelci,ampak je pri nama.Upam pa da ga bomo uspeli kako pripraviti,da bo,in da bo blazina še prišla kaj v upoštev.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2009 17:56:33   
Anonimen
Ameriška študija drugače priporoča,da novorojenčki spijo v postelji z mamico,saj se naučijo ritma dihanja in pa nikoli ni tako mir,kot če sam spi v posteljiciuser posted image

Res je,mamice so premalo poučene o teh stvareh.Iz mene so se precej norca delali,ko sem omenjala to napravo in pa smrt v zibelkiuser posted image

< Sporočilo je popravil mašolinka -- 10.1.2009 17:58:44 >

(odgovor članu žab*ca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2009 19:09:04   
Petr_a
http://med.over.net/forum5/read.php?11,166811,166819,quote=1

Sama mislim enako in res je bilo in oba sta spala pri namauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2009 20:21:14   
brigita23
žalostno pa glih o teh stvareh bi nas morali podučiti ne pa da pol ti nekdo reče smrt v zibki ti ga pa začudeno gledaš,. Sej tud men ni blo prijetn te teme odpret, ampak sem pa le nekaj novih stvari izvedela. Hvala vsem

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2009 20:41:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

http://med.over.net/forum5/read.php?11,166811,166819,quote=1

Sama mislim enako in res je bilo in oba sta spala pri namauser posted image

Kako lep članekuser posted image

(odgovor članu Petr_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2009 15:21:18   
tosja
Imamo angelcare user posted image  user posted image  user posted image Spimo kot polhki... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2009 15:28:26   
Hope2
Do kdaj pa uporabljate AC? 

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.1.2009 18:22:06   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Do kdaj pa uporabljate AC? 

naš je star 13 mesecev, pa sma ga že hotla dat stran in je glih tisto noč spet piskal, tak da ...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.1.2009 18:25:59   
Anonimen
Res je,mamice so premalo poučene o teh stvareh.Iz mene so se precej norca delali,ko sem omenjala to napravo in pa smrt v zibelkiuser posted image

"Zanimivo", norca se delat user posted image .

Ja, kar zalostno po svoje, koliko besed o raznih vozekih in vozickih...in skoraj nobene o ac, ki lahko resi zivljenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2009 18:59:09   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

"Zanimivo", norca se delat user posted image .

Ja, kar zalostno po svoje, koliko besed o raznih vozekih in vozickih...in skoraj nobene o ac, ki lahko resi zivljenje.

Res je. To pa je zato, ker je rojstvo novega člana "načeloma" vesel in srečen dogodek, "načeloma" pridemo domov z živim in zdravim otrokom...
Sama tudi prej nisem nikoli pomislila, da se lahko zgodi, da greš iz porodnišnice brez otroka.... Čisto dobro se spomnim kako sem gledala oglase za otroško opremo in videla da nekdo prodaja nerabljeno opremo. Ni mi bilo jasno... Sedaj mi je.
Napravo za poslušanje srčka sem imela že v rokah pa ga nisem kupila, ker sem si rekla, da bom itak vsak čas rodila..... Napaka.
Če bi se mi ponudila še ena priložnost, bi zagotovo nabavila kaj od teh stvari, ki lahko pomagajo rešit življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2009 19:17:54   
Deja
Jaz sem pravkar oddala naročilo za Angelcare. Se mi zdi da je to ena izmed zelo pomembnih reči, ki bi jih morali vsi imeti doma.
Sej veste kako pravijo naši južni sosedi: Bolje spriječit, nego liječit...
Pa še nekaj... 100€ za napravo ki rešuje življenja se mi zdi zelo ugodno...koliko ostalih brezveznih stvari kupimo, brez da se vprašamo za njihov namen??? Pri tej zadevi je vse jasno... ane?

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2009 19:22:39   
Petr_a
Očitno sem ena izmed redkih,ki se NE strinja,da je to zelo pommebno in da bi morali imeti vsi doma.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.1.2009 19:31:17   
rija
in kako utemeljuješ svoje nestrinjanje?

...vox populi...

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.1.2009 19:47:23   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Očitno sem ena izmed redkih,ki se NE strinja,da je to zelo pommebno in da bi morali imeti vsi doma.

hm, dokler se ti tisto najhujše ne zgodi ... če se ti kdaj (upam, da ne) boš razmišljala drugače.
Najinega čmrlja je parkrat rešil in sem srečna, da sma reskirala tistih nekaj 100€ + "drobiža", da lahko mirno spima.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.1.2009 10:28:48   
annya
Za info(ker jaz namreč tega nisem vedela)...prodajajo ga tudi v babycentru, so meli 3 različne,onega navadnega,pa dva s temi zadevami za pod jogi-za dihanje-je pa res da ima ta najnovejši kr "fajn" ceno.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?