Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2011 12:05:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: smrkci v kinu in mali otroci 1.10.2011 19:28:04
|
|
|
|
*bubi*
|
3-letnica je gledala z zanimanjem, 3D verzijo. Težav z očali ni imela, ker imajo pri nas v planetu za otroke napeljano gumico.
|
|
RE: smrkci v kinu in mali otroci 1.10.2011 21:16:05
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Naša 3 letnica je gledala smrkce 3D brez problema z očali. Zanimiva izkušnja za nas in za njo.
|
|
|
|
RE: smrkci v kinu in mali otroci 3.10.2011 11:14:25
|
|
|
|
enea
|
naša je stara 4 leta,.. bili smo v Kp, na 3d verziji,.. bilo je v redu, očala smo dobili, imela jih je celih 5 minut gor, potem pa se je cartala pri tatkotu in gledala film do konca,..
|
|
|
|
RE: smrkci v kinu in mali otroci 3.10.2011 11:18:43
|
|
|
|
arabela*
|
naša tri letnica je bila in njen komntar je bil, da je bilo tako zanimivo, da je skoraj zaspala
|
|
RE: smrkci v kinu in mali otroci 3.10.2011 12:05:25
|
|
|
|
Cybelle
|
naša 4 letnica je bila prestrašena, Gargamel ni njen priljubljen lik
|
|
|
|
RE: smrkci v kinu in mali otroci 3.10.2011 12:55:56
|
|
|
|
nutela
|
Mi smo bili s 3-letnikom in 6-letnico. Absolutno nikoli več na 3D verzijo, ker si je tamali dal dol očala in gledal pol popačeno sliko do konca. Sem se pa že večkrat vprašala zakaj mora bit v kinu sploh za otroke tako naglas predvajan film/risanka. Sploh, če je kak tak prizor ali pa strašna glasba se otrok po nepotrebnem ustraši. Zadnjič sem glih mojmu rekla, da bi vprašala, če se da malo na tišje pa mi je reku, da me bodo ziher upoštevali:) in seveda nisem šla.Blo pa je klasika- ful preveč naglas za moje pojme.
|
|
|
|
RE: smrkci v kinu in mali otroci 4.10.2011 11:04:14
|
|
|
|
Naja31
|
Mi smo Smrkce gledali v navadni verziji. Na 3D smo šli pa gledati risanko o eni želvici. In mlajši sin, ki je imel takrat 3 leta je po 5ih minutah dal očala dol. Meni se bil 3D tudi brez veze.
|
|
|
|
RE: smrkci v kinu in mali otroci 4.10.2011 19:15:51
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: nutela Mi smo bili s 3-letnikom in 6-letnico. Absolutno nikoli več na 3D verzijo, ker si je tamali dal dol očala in gledal pol popačeno sliko do konca. Mi pa z 3,5 letnico in 7,5 letnikom, na navadni verziji. In je tamala čist fajn zdržala. Smo šli pa 3d gledat Cars in je po 5 minutah dala dol očala in je tudi celo risanko potem popačeno gledala. Moj nasvet, če še sploh niste bili nikoli v kinu pojdite raje na navadne in čez čas na kako čim krajšo risanko 3D. Mi ziher še nekaj časa ne bomo šli na 3D
|
|
|
|
RE: smrkci v kinu in mali otroci 4.10.2011 19:17:53
|
|
|
|
lotkla
|
Z mojim 4-letnikom sva šla gledati 3D verzijo Smrkcev in moram rečt, da je imel očala ves čas gor. Je pa res, da se pa skoz nekaj "muva", ker ne more biti 5 minut pri miru. Risanka mu je bila všeč in nič nisva vmes morala lulat. V kinu je bil prvič in pravi da bi še šel. Zdaj čakam, da bo kakšna prijetna risanka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?