Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: smrdeče cote iz sušilca 24.9.2008 15:24:25
|
|
|
|
mojsoncek
|
V susilca daj poleg cunj se eno malo npr. tetra plenicko, na katero das malo mehcalca. Cunje ne bodo vec smrdele. Pri meni deluje.
|
|
RE: smrdeče cote iz sušilca 24.9.2008 15:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
V DM in Mullerju imajo robčke za sušilni stroj. Priporočam, pa še cunje so mehkejše. LP Nana22
|
|
|
|
RE: smrdeče cote iz sušilca 24.9.2008 15:40:14
|
|
|
|
Gina
|
Meni smrdijo cote, kadar jih kak dan pozabim v pralnem stroju. Če daš take kasneje v sušilec, smrdijo. Zato jih včasih v takih primerih še enkrat operem na 30°. V nobenem drugem primeru ne smrdijo. Sama imam tudi candija, pa ne uporabljam nobenega mehčalca za vonj, samo pralni prašek, pa še tega ne čez priporočeno dozo, pa sicer nikdar nič ne smrdi.NIti če uporabljam samo pralne oreške nič ne smrdijo cote. Kaj pa če smrdijo zaradi mehčalca? Al pa zaradi pralnega praška? A ta bele cote pereš na 90°, da gre res vse ven? Ugibam samo. Tudi prej, ko sem imela gorenjev sušilec, ni glih tako nič smrdelo. Po moje je vzrok kje drugje, ne v stroju.
|
|
|
|
RE: smrdeče cote iz sušilca 24.9.2008 15:48:35
|
|
|
|
emina83
|
cote zmeram dam takoj, ko stroj konča, kr v sušilca. drgač pa vem ja, kak zna smrdet, če jih pozabiš not v stroju mi je enkratna šola bila dovolj drgač pa tak kot sem napisala: smrdijo mi in ko dam mehčalec pred sušenjem in ko ga ne dam, tak da načeloma vedno perem posebej belo, posebej pisano, ampak včasih tudi združim vse skupaj in operem na 60, pa ni nekih razlik v vonju. mogoče je pa res prašek kriv, uporabljam pa woolite color za pisane in ariela za bele, s tem da je ariel navadni prašek in ne tekoči. no, bom probala še najprej prat sam z enim, pa potem samo z drugim, pa bom videla, če bo kaj bolje. hvala za predloge ,če še ima kakšna kako idejo, se priporočam
|
|
|
|
RE: smrdeče cote iz sušilca 24.9.2008 16:56:12
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana22 V DM in Mullerju imajo robčke za sušilni stroj. Priporočam, pa še cunje so mehkejše. Se strinjam. Sama kupujem Lenorjeve robčke.
|
|
|
|
RE: smrdeče cote iz sušilca 24.9.2008 21:02:53
|
|
|
|
blaža
|
Mogoče je kaj s praškom. Ko sem rodila smo čez mejo (It) kupli dash tekoč ta vijola tekoč. ful je lepo dišalo perilo. pol sem ga pa zagledala v naši trgovini in sem bla vesela, da ga imajo in ga kupim. In pol ko se je posušilo se lotim likat plenic- gaz in je tako smrdelo, kot, da ni opralo bruhaličev od tamalega. To ti je pa tako, če kupiš pri nas prašek. Tretji svet. lih danes smo kupli sušilni od Gorenja. Gina, kakšne izkušnje imaš z njim? Vidim, da si ga zamenjala?! Mi smo se zanj navdušli na dopustu, ki so ga imeli. Je b klasa in malo porabi, pa še 5 let garancije ima. Bomo vidli. Lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: smrdeče cote iz sušilca 24.9.2008 23:22:24
|
|
|
|
mali007
|
Mi imamo Gorenjevega pol leta. Sem zadovoljna z njim, vendar pa nam je zadnjič zaškripal. Še dobro, da je na garancijo. Meni osebno pa Woolite (vsaj ta, ki ga lahko kupimo v naših trgovinah) že sam po sebi smrdi. Cunje so imele vonj po zatohlem, še predno sem jih dala v sušilec. Bljak
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.