|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smrad v hladilniku
1.6.2007 7:39:18   
Anonimen
včeraj po dolgem času odprem hladilnik in ..... zasmrdi user posted image user posted image user posted image .. Hitro zložim stvari ven, pogledam če kje gnije kakšno sadje.. nikjer nič..user posted image user posted image user posted image

Danes imam namen resnično očistiti hladilnik, ampak dvomim, da bo dovolj če počistim samo z vodo??user posted image user posted image Res me zanima, kaj user posted image tako smrdi??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smrad v hladilniku
1.6.2007 7:49:41   
Anonimen
Baje pomaga, če pustiš narezano limono notri.. Zakaj bi tak smrdelo, pa nevem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2007 9:36:53   
CUKRČEK
A imaš slučajno kak star kvas notri??...Ker to zna hudo grdo zasmradit hladilnikuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2007 9:44:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
A imaš slučajno kak star kvas notri??...

O, tole je pa čist možno....user posted image user posted image user posted image sem skor 100% da je tole... Hvala cukerček..user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2007 10:00:33   
srki
Pri meni je bilo isto, vendar nič od naštetega ni bilo notri, tako da še sedaj nisem ugotovila, od česa je bilo.

Imam pa drug problem in sicer ,čisto spodaj, ko prideta tisti dve plastični posodici, se mi nabira voda. Pa ni ledu v hladilniku, niti voda po zgodnjih policah ne teče dol od npr. taljenja. Nimam pojma, kaj se dogaja, hladilnik drugače normalno dela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2007 10:42:42   
Mešamdrek
Dreugače se pa kupi tak jajček za v hladilnik,ki vpija neprijetne vonjave.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2007 11:30:19   
Laubica
Cukerček -tudi meni je kvas naredil ta smrad-vse sem ven zložla obrisala police-drugi dan spet smrad -sem 1mesec rabla da sem pogruntala kaj smrdi-grozauser posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2007 12:13:58   
paris
Jaz bi hladilnik prebrisala z okisano vodo. 

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2007 12:59:58   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Cukerček -tudi meni je kvas naredil ta smrad-vse sem ven zložla obrisala police-drugi dan spet smrad -sem 1mesec rabla da sem pogruntala kaj smrdi-grozauser posted image

Očitno nas ma kr več take kvasovne probleme, tud men je naredl pravo štala pa pucala hladilnik pa nisem vedla kaj bi sploh bilo potem pa dragi odkrije valda sto let star kvas user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2007 15:34:27   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pri meni je bilo isto, vendar nič od naštetega ni bilo notri, tako da še sedaj nisem ugotovila, od česa je bilo.

Imam pa drug problem in sicer ,čisto spodaj, ko prideta tisti dve plastični posodici, se mi nabira voda. Pa ni ledu v hladilniku, niti voda po zgodnjih policah ne teče dol od npr. taljenja. Nimam pojma, kaj se dogaja, hladilnik drugače normalno dela.

A slučajno kakšno stvar porineš preveč do konca, da se dotika tiste plošče, ki v bistvu hladi? To se meni ponavadi naredi.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2007 15:35:14   
Enolla
Kupi tisto stvar, ki nevpralizira vonj v hladilniku in očisti ga z okisano vodo. Bo ko nov.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.6.2007 10:18:09   
Jessy
Najprej poišči, kaj ti smrdi, nato pa ga zmij z mešanico vode in kisa, za nameček pa položi vanj še kavino usedlino in jo pusti čez noč. Hladilnik bo čisto svež! Preverjeno!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.