Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: smrad iz noska - končno rešitev! 3.5.2006 9:45:49
|
|
|
|
anitaz
|
Ojoooj A kr peno je mela v nosku? Še dobro da je prišla sama ven!!
|
|
|
|
RE: smrad iz noska - končno rešitev! 3.5.2006 9:51:38
|
|
|
|
srki
|
Ojoj, še dobro da ni prišlo do hujših zapletov. Hvala bogu, da zdaj veste vzrok.
|
|
|
|
RE: smrad iz noska - končno rešitev! 3.5.2006 12:08:00
|
|
|
|
spacey
|
Ajej, to pa je bilo moteče za tamalo, pa tok časa... Še dobro, da jo je izpihnila ven.
|
|
RE: smrad iz noska - končno rešitev! 3.5.2006 13:35:54
|
|
|
|
Jančika_
|
O madoniš! Še dobro, da je končno zunaj!
|
|
|
|
RE: smrad iz noska - končno rešitev! 3.5.2006 21:50:29
|
|
|
|
Tasika
|
To me pa spominja name, ko sem bila majhna. Sem kar naenkrat 'slabo slišala'. Mami je bila prepričana da ne slišim samo tistega kar nočem slišati, obdobje pač. Pa mi po pol leta potegnejo iz ušesa košček vate, ki je ostal od zdravljenje vnetih ušes.
|
|
RE: smrad iz noska - končno rešitev! 7.5.2006 19:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sorry ampak tole je neresno! Kako lahko POZABIŠ da si je otrok zabasal tujek v nos?Lahko bi se končalo mnogo huje. IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Pri naši pupi že od januarja smrdi, najprej iz ust, to smo rešili, smrada iz noska pa ne in ne. Ne inhalacije ne kapljice niso pomagale, vedno je tekel rumen smrdeč smrkelj ... Včeraj pa je pihnila in iz nosnice je prišla pena velika 1 x 0, 5 cm, ki si jo je v vrtcu zabasala v nosek v mesecu decembru. Takrat pa je nismo mogli dobiti ven, potem smo pa na ta tujek počasi pozabili. Še vedno smrka, a ne smrdi več - HVALABOGU!
|
|
|
|
RE: smrad iz noska - končno rešitev! 8.5.2006 10:02:29
|
|
|
|
Mojca20
|
Mene pa to spominja na mojega prijatelja, ki pa je imel kot otrok dolgo v nosu mačico
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?