pinkiponki
|
Punce spet rabim kakšen vaš nasvet.....moj 4,5 letnik fajn smrči. Lani oktobra sva dala ven žrelnico, pa samo zaradi smrčanja, ker angin nima pogostih, da bi bil to vzrok....pa še to sem samo malo "izsilila", pa ni nič pomagalo. Zdravnica pravi, da ima povečane mandeljne, pa da bo to prerasel, ampak ko je prehlajen moj Tin res ful smrči.....dajem mu fiziološko (nasopur), kr orn količino, pa kr ni pa ni boljš.....rada bi vedela, če ima kakšna kakšen nasvet glede tega. To smrčanje ni samo glasno, ampak je včasih tako, da pluča kr mal v prazno delajo, potem pa šele zajame zrak - težko opišem, ampak če ima katera podobne probleme bo že vedela kako to zgleda. Zdravnica je rekla, da ne bi zaenkrat dajala ven mandeljev, s čimer se seveda strinjam in res upam, da to čim prej preraste, samo rada bi mu pa vseeno pomagala na kakšen način, ker se mi že kr trga, če tako spi......so pa vmes obdobja, ko zelo lepo spi, ponavadi poleti, ko ni s tem težav, al pa po antibiotiku, ko tako lepo spi, da ga kr po pol ure poslušam, ker nič ne slišim.....pa tudi Fluimukan mu je pred kakim mesecem tako pomagal, ampak zdaj pa spet isto . Lepo prosim, kakšen pameten nasvet - mi je lih dons sestra rekla, da tisti k smrčijo, manj živijo
|