iva77
|
kot vsaka se tudi jaz vedno veselim obiskati G. ampak danes mi je moj G. pokvaril dan in ne samo meni ampak celi družini. Stvar je taka: Danes sem imela NS v Kranju, in kot sem že v nekaterih temah opisovala niti sam G. mi ne določi pravega tedna nosečnosti. V zgornjem kotu na sliki UZ piše GA=14w0d (to je datum določen po ZM), spodaj mi piše GA=12w6d (določeno po velikosti ploda) še mere: CRL 5,72cm, BPD 1,84cm, vendar pred 14dnevi mi je izračunal drugače 9w6d, se pravi da danes mi je danes pokazal za 1w0d preveč, ampak nič zato, naj drži to kar piše, presenetil me je njegov odnos (tih, brez komunikacije z mano,...itd), ko sem gledala na ekran pri UZ, ga vmes sprašujem, odgovarja mi momljajoče, srček se je lepo slišal, potem napiše na UZ nosna kost in nič NE komentira, ko konča me vpraša "ali ima kdo v družini genetske težave??" odgovorim mu NE, in ga vprašam če je kaj narobe, in on meni " a, bi moralo biti kaj narobe, ko boste rodili se vse vidi", in pravi še da se bova pogovorila na GP-ju dne 15.02, dal mi je še MK, notri izpolni samo v rubriki UZ Rabim vašo vzpodbudo, mogoče še kakšna podobna izkušnja z G. LP