Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
smo praznovali bolj žalostni 8.4.2005 21:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Žiža, ne bodi žalostna, saj te alergije s časom kar same izzvenijo. Jaz sem tudi bila alergična, pa sploh ne vem na kaj, v glavnem sem bila eno leto ali pa še več prehlajena kot hudiček, potem pa kar naenkrat konec. V otroštvu sem bila kao alergična na pšenično moko, pa tudi nihče ne ve, kdaj je to minilo. Pa tudi mamice tule so že znale povedati, da je pri njihovih otrocih z alergijo konec. Bo že, samo da se mala super razvija, pa boste vse zmogli. Pa vse najboljše za pol leta, mala punčka!
|
|
|
|
smo praznovali bolj žalostni 8.4.2005 21:56:54
|
|
|
|
total
|
:bravo::torta::bravo::torta::bravo: Saj bo,ne bit žalostni.
|
|
|
|
smo praznovali bolj žalostni 8.4.2005 22:55:06
|
|
|
|
sonček2*
|
Žiža sej bo, sej si pogumna mamica :), tvoji sari pa vse naj naj za pol svečke Sonček in Taja:sloncek:
|
|
|
|
smo praznovali bolj žalostni 8.4.2005 23:06:47
|
|
|
|
Bib
|
Vse najboljše in veliko :darilo: za pol svečke, mamici pa :rozica:, pa ne bit žalostni, mogoče bo pa alergija sama po sebi kmalu izginila.
|
|
|
|
smo praznovali bolj žalostni 8.4.2005 23:41:41
|
|
|
|
Willson
|
Žiža, res ne rabiš biti žalostna, saj večina alergij izgine že do prvega leta starosti, samo diete se drži in pazi tudi na ostala živila, ki so alergena in jih :duda: naj nebi uživali do prvega leta, pa bo še vse ok. Zato, kar pogumno, to je samo začasno!!!! LP
|
|
|
|
smo praznovali bolj žalostni 8.4.2005 23:50:34
|
|
|
|
cmokec
|
Žiža, najprej čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo: Če bodo alergije dokazane, boš pač pazila pri prehani, ampak otrok je ob dieti zdrav in zadovoljen, tako, da sploh ne veš za težavico. To je vsekakor dobra novička, ker nekateri so tolk bolni. Pa nočem primerjat otočke, ker vem, da je za mamico pač njen tisti sonček življenja. Glede alergij: jaz sem bila od otroštva do pozne pubertete kronični arlergik na vse možno. Na testiranje sem šla za dva dni, v bolnici sem bila pa ¸4 dni. Zakaj? Ker sem alergično reagirala na vsak alergen, katerega so probali. Pa so me kar špikali, pa spet, pa spet, dokler ni mami rekla, da zdej je pa dost. Večina izvidov me je presenetila, ker z testiranimi živili nisem imela problemov. Primer: testirali so me za potočnega raka, in sem prav grdo zatekla, pa ga v življenju nisem vidla v živo, še manj pa jedla. Je pa fino o alergijah vedeti rezultate, reakcije otročka pa ti najbolje poznaš. Srečno. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
smo praznovali bolj žalostni 9.4.2005 7:57:09
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Čestitke za pol svečke! Za Saro :darilo: za mamico pa :rozica:! Pogumno in veselo naprej! Žal očitno nikoli ne sme biti vse popovno :( ! :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?