|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sm divja zaradi morja....
3.7.2005 14:29:48   
k1
gledam tele prospekte, pa last minute variante in me ma taaaaakaaaaaa jeza :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: da se kar kadi iz mene. tujina, z letalom, polpenzion - ceneje kot hrvaška,da se o slovenskih termah sploh ne menim.... še katero to tako dvigne, kot mene??? :hudicek::hudicek::hudicek:

komaj čakam da bo :duda: stara kake 2-3 leta, pa samo pakiramo in že letimo :kuza::kuza::kuza::kuza: (no, z letalom :)-) v tople kraje....

kaj menite ve? se vam zdijo naše cene in cene hrvaške normalne?? v primerjavi s tujino??? :zmeden2:

no, sem morala to ven dat, ker me bo rasturalo....

pa lepo nedeljo :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.7.2005 14:33:43   
lenika
Ne vem. Naši imajo apartma na Hrvaškem in že leta hodimo tam, zato mi ni treba gledat teh cen (HVALABOGU).

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2005 14:40:15   
lex
Se strinjam!!!!!!!!!!!!!!! Mi bi že šli kam drugam a ko je Hrvaška najbližja za prikolico in čoln vlačit za sabo!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2005 14:42:32   
smrka
hrvaska je draga ja slovenija.. tud no. Zakaj pa nebi sla rajsi potem z letalom v tujino, boste vsaj sveta vidli? Saj ni vazno kolk je otrocek tvoj star, tud z njim lahko letis in gres kamor hoces. Mi gremo vsako leto v Istro, ceprav je ratala svinjsko draga. No ampak za dopust si pa privoscimo in negledamo cene.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2005 14:47:21   
Blink1
Bom samo to rekla:

90 kun za mešano meso na žaru...gor pa 3 čevapčiči, 1 ražnjič, 1 kos kure in 1 pleskavica. Moj pa bi slona pojedo od lakote:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2005 14:48:15   
k1
ma, saj naju vleče tujina, ful!!!!! - lani sma :duda: prešvercala domov :)-, ampak za letos pa se mi zdi še :duda: premala...

kam greste ve letos?? istra me ravno ne vleče, bo treba it v Dalmacijo.... no, vsaj tolažba, da je morje čisto in lepo in ponavadi tudi hrana dobra... letos bomo že preživeli, me pa še vedno cene jezijo v primerjavi s tujino... :hudicek:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2005 15:10:36   
Blink1
Neja je bila zdaj stara 11 mesecev in smo za ziher šli v Istro. En teden smo bili v Vrsarju v naselju Petalon, kjer je vse prenovljeno in zelo lepo. Ful priporočam. Imajo tudi bazene za otroke, animacijo za otroke. je pa bilo kar poceni - izgleda da je čist na novo in še ni zunaj (nam je to predlagal agent, ker ni v katalogih). Apartmaji so opremljeni za 4 zvezdice, s klimo, mikrovalovno pečico, kafe avtomat, steklokeramična plošča.... Super.

plačali pa smo za 3 osebe + otrok (itak brzplačno) apartma za 1 teden 75.000. proti Umagu kjer smo za ultra stare bungalove (3x manjše tudi po površini) plačali 110.000:grrr::grrr:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2005 15:13:17   
k1
naj ti povem za primerjavo - moj brat je vplačal 112 jurjev za Palma de Malorco all inclusive varianto drug teden...

pol pa naj ne bi bil človek divji??!??? :zmeden:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2005 15:17:25   
Blink1
Ja logično...;) k1....samo mirno...hudič je;);)

A 112.000 je plačal?? Za kolk ljudi??

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2005 15:28:29   
*NaTaŠa*
Mah ta hrvaška je en drek, pa še draga.Gledam pa gledam pa me prav nikamor ne vleče.Ko pa pomilm še na njihovo ultra hudo prijaznost, me pa vse mine.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2005 16:31:54   
Vesna
midva sva dobila na pagu.vas zubovici,prav pri plazi nov hotel ,polpenzion in je 25eu na osebo v visoki sezoni pa 29eu.Ma meni se to ne zdi ne vem koliko.za dva je poceni,za vec je pa kar precej,ce gre vse iz enega zepa.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2005 16:50:46   
Anonimen
jaz sem bila stara 11 dni, ko me je mami pripeljala iz Nemčije. Danes mi (skoraj) nič ne fali, če pa že, pa zagotovo ne zaradi tega. Tako da, starost otrok po moje ni novira, pogumno pa gasa :)-

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2005 17:18:31   
al1*
Mi tudi ne hodimo na Hrvaško. Letos gremo v Črno goro - en teden morja, en teden potepanja. Starši od mojega imajo sicer vikend v našem primorju, tako da včasih kombiniramo: poleti pri njih, v jesenskih počitnicah pa kakšni topli kraji.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.7.2005 18:44:08   
dinika
Boga k1
lahko prideš k meni v kopalno kad?'
Pa še prišparala boš.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.7.2005 18:51:26   
rija
Tvoja :duda:je kar dovolj stara za prvo potovanje z letalom. Pa pejte v tujnino. Cene in predvsem "prijaznost" in neurejenost sob je razlog, da midva že vrsto let za majhne denarje odletiva v tujino namesto, da se cijaziva 8 ur kam na Hrvašlko. Tam pa vidiva ljudi, ki priletijo še bolj daleč z malimi dojenčki. Če si oni ne delajo problemov, si jih tudi midva ne bova in komaj čakam, da spoznava najino pikico, pa letimo. Poleg tega pa si z dojenčkom privilegirana vrsta na celi liniji! Vsaj v tujini...

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.7.2005 18:57:59   
Anonimen
Zakaj pa bi čakala do 2., 3. leta starosti?
Marsikdo hodi z nekajmesečnimi dojenčki naokoli, mi tudi.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.7.2005 19:21:03   
k1
a ni rečeno da do 6m ne more otrok na letalo? no, pa jaz tudi še ne bi upala, moja pikica je bila malo prehitra in je v bistvu nekje 2,5m stara. hja, če mi letos hrvati pritisk dvignejo, pa morda gremo že drugo leto...

dinika! hehe, ma ti se hecaš kaj???

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.7.2005 19:23:18   
rija
ko smo leteli v Ny je z nami letel 2 mesečnik. Zgledal je zelo zadovoljen in prespal večino poti.
Najboljše pa je itak vprašati pediatra.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.7.2005 19:34:27   
Anonimen
Tudi na naši poti na Maldive je bil na letalu en nekajmesečnik. Na bližjih destinacijah pa sploh. Pa tudi, ko smo se pred kakim mesecem odpravljali na pot, ni bilo govora o kaki prepovedi za petmesečnika.
Mislim, da ne bi smelo biti problemov.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.7.2005 20:20:29   
Andra
Mi smo prejšnji teden bili s pet mesečno hčerkico na dopustu z letalom in ni bilo nikakršnega problema. V dveh urah na cilju, pa kaj hočeš boljšega? Nobene gužve, nobene vročine...nič. Enostavno, hitro in udobno.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.7.2005 22:02:17   
Marogica
Če si pametna idi kar v tujino. Cene so enake ali nižje, dobiš pa več za tvoj denar. Kar se otrok tiče, pa ne čakaj 2-3 leta. Ni potrebno, kot so že ostale napisale.
Mi hodimo na Hrvaško, ker imamo tam prikolico. Sploh nismo zadovoljni, ne s prijaznostjo, ne s ponudbo Hrvatov. Hrvati mislijo, da je morje in sonce dolvolj, da ga drago prodajo. Mi smo pa toliko neumni, da vsako leto tja hodimo. Sedaj so uvedli celo to, da bodo nabili carino na prikolico, će le-ta stoji na Hrvaškem več kot 3 mesece. Po svoje naj kar. Sami si bodo svoje poti zaprli. Jaz bi šla takoj v Romunijo ali Bolgarijo. Sem gledala na nemški TV, da so zelo, zelo ugodne cene, zelo ugodni pogoji za družine in trudijo se maksimalno. Vedno več zahodnoevropskim turistov se odloča za počitnice v teh državah. Mislim, da je tudi v Turčiji fino. Pred 3 tedni sem gledala ponudbo: hotel 5*, all inklusive, otroci zastonj, 7 dni,.... 199 Evrov. To so ponudbe.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.7.2005 6:17:01   
Muffin
jaz sem bila od 22. - 29.6 v Staremgradu pri Paklenici in sem dala za 7 polpenzionov, takso in prevozom 43.000 sit. Morje je bilo zelo čisto in toplo. domačini in zaposleni v hotelu pa prijazni. Hrana v hotelu pa zelo dobra in velika izbira.
Velika porcija lignjev na žaru s kuhanim slanim krompirjem v gostilni 50 kun.

lp, Maja

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?