Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sluz takoj po ovulaciji 16.12.2008 9:27:52
|
|
|
|
tane
|
Inana, jaz imam ponavadi to ampak sem vedno mislila, da je to ostanek ker je teg ares veliko, pa ponavadi zjutraj oz. naslednji dan po . zadnej par mesecev namreč vedno noge u luft držim in mi potem res šele naslednji dan priteče ven, ne a misliš da je to to?
|
|
|
|
RE: sluz takoj po ovulaciji 16.12.2008 10:15:17
|
|
|
|
bamoocham
|
To je normalno, da imaš toliko sluzi, to pomeni, da si takrat najbolj plodna!
|
|
|
|
RE: sluz takoj po ovulaciji 16.12.2008 14:24:58
|
|
|
|
giotti
|
Ja, Inana, bi se strinjala z bamoocham. To je prava sluz, predovulacijska. Ravno to je zanjo značilno, da se vleče kot čigumi. Srečno.
|
|
|
|
RE: sluz takoj po ovulaciji 16.12.2008 14:25:38
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane Inana, jaz imam ponavadi to ampak sem vedno mislila, da je to ostanek ker je teg ares veliko, pa ponavadi zjutraj oz. naslednji dan po . zadnej par mesecev namreč vedno noge u luft držim in mi potem res šele naslednji dan priteče ven, ne a misliš da je to to? Tudi meni se isto dogaja in mislim da je to posledica od prejšnjega večera. Ponavadi tudi jaz po malo poležim. Čez par ur pa čutim na hlačkah vse mokro, tako da mislim da je to to.
|
|
RE: sluz takoj po ovulaciji 16.12.2008 14:35:50
|
|
|
|
tane
|
bamoocham, giottka ne, ne Inana govori oz. sprašuje glede sluzi po ovulaciji, po gosti drugačni sluzi kot je ovulacijska...
|
|
|
|
RE: sluz takoj po ovulaciji 16.12.2008 16:58:11
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane bamoocham, giottka ne, ne Inana govori oz. sprašuje glede sluzi po ovulaciji, po gosti drugačni sluzi kot je ovulacijska... Kako pa ve, da je to po ovulaciji?? Ravno ta "čigumi" je ta stvar, ki napove ovulacijo. Od slončkanja je sicer res lahko gosto, sluzasto, kakorkoli, se pa ne vleče tako zelo med prsti. To je bistven podatke, ki ga je rekla, da med prsti raztegne 5 cm ali še več. Probaj sluz po slončkanju raztegnit in boš vidla, da ne gre več kot cm, dva. Jaz bolj menim, da Inana mogoče misli, da ve, kdaj je ovulacija, v resnici pa ne ve. Sorry, Inanči, da se takole mimo tebe o tem pogovarjamo. Povej nam, po čem sklepaš, da je ovulacija takrat že mimo. Ker jaz imam na sumu vse nas, da ne moremo vedet, kdaj točno je ovulacija.
|
|
|
|
RE: sluz takoj po ovulaciji 16.12.2008 17:23:43
|
|
|
|
Inana
|
Ni panike Giottika, super je videt več mnenj ... Zadnje čase se res sprašujem, če to ni še med ovulacijo ... Malo sem gledala fotke na googlu in mogoče je res to to, vsaj na nekaterih je sluz bolj obilna ... ampak jst imam tega res ogroooooomno in to se izloči samo enkrat v ciklu, sicer pa imam tudi že kak teden prej tisto običajno ovulacijsko sluz, ampak v manjših količinah. Tudi ko sem bila pri G in je bila tista "običajna" ovulacijska sluz prisotna, mi je G potrdila, da je to to, tako da res ne vem ... Naslednji cikel bom poslikala in vam pošljem na forum, da presodite Ostanki slončkanja pa sigurno niso ... Hvala vsem za mnenja, sej nisem pričakovala, da boste rešile mojo dilemo. Itak se grem, ko pride , naročit k moji G in jo bom takrat vprašala ... Aha, še ena zelo čudna stvar ... tale izcedek se je ta mesec prikazal šele 22. dan cikla. Torej bi mogla moja zelo zamudit, ker sicer jo imam redno na 29 dni ... Bomo videli ... Hvala vsem še enkrat za mnenja ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?