|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sluz-kakšna?
5.3.2008 11:47:56   
Petra1111
mene pa zanima naslednje: danes naj bi dobila user posted image , pa zaenkrat nimam nobenih takih znakov, opazim pa velikokrat, ko grem na WC sluz. Pa ni ovulacija. Prsa me bolijo in vse bi dala, da bi bila noseča, pavendar ne vem, kaj ta SLUZ pomeni. Ali je bila katera v podobni situaciji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sluz-kakšna?
5.3.2008 11:49:34   
loveforever
oj. jaz sem jo dobila prejšni mesec, tri dni pred m in še dva dni ko bi mogla dobit user posted image  tako vlečljivo, pa sem potem dobila M. upam da tebi kaj drugega pomeni!!

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2008 13:03:11   
tasa.m
Meni se je tudi pojavila, par dni prej, potem pa je prišla user posted image , zakaj pa ne vem?

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 13:06:21   
Petra1111
ja, se mi je zdelo, da je to pred user posted image .
Pa sem že upala,da je namesto user posted image in da se mogoče noseča. Zgleda, da si res tako želim, da siže domišljam...

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2008 13:09:01   
tasa.m
Včasih so znaki za user posted image  enaki kot pri user posted image , tako da upanje še vedno obstaja.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2008 13:15:50   
paddy
Ojla punce tudi jaz se vam pridružujem z enakimi problemi,v ponedeljek sem imela transfer in od tedaj naprej imam takšno močno belo sluz ,pa me zanima če je mogoče to zaradi tega ker jemljem dabroston.Upam da mi lahko katera kaj svetuje ki ima podobne težave.lp.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2008 13:44:00   
Petra1111
tasa.m- ja, jaz še kar upam, da so znaki user posted image , samo vsak dan manj...
paddy- tukaj ti pa res ne znam pomagati, ker na poznam kako točno petek transfer. Upam, da ti bodo vsaj ostale znale svetovati

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?