Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
službeni razgovor :-))) 2.6.2009 11:19:53
|
|
|
|
TomTaylor
|
IME: Janez Novak ŽELJENA SLUŽBA: Karkoli je na voljo. Če bi iskal službo po svojih merilih, že ne bi bil tukaj. ŽELJENA PLAČA: 2000 EUR na mesec, službeni avto, zastonj uporaba fitnessa in boni za malice in kosila. Če to ni mogoče, dajte ponudbe Vi, pa se bomo cenkali. IZOBRAZBA: Seveda. PREJŠNA SLUŽBA: Suženj šefov. PREJŠNJA PLAČA: Manj kot sem vreden. NAJVEČJI DOSEŽEK V PREJŠNJI SLUŽBI: Moja velika zbirka ukradenih svinčnikov vseh vrst. PREJŠNJO SLUŽBO STE ZAPUSTILI KER: Govorilo se je da sem spal s šefovo ženo. KDAJ BI LAHKO DELALI: Kadarkoli. KDAJ BI NAJRAJE DELALI: Od 1:30 do 3:30 v ponedeljek, torek in četrtek. VAŠE POSEBNE SPRETNOSTI: Te so pa bolj osebne narave. NASLOV VAŠEGA TRENUTNEGA DELODAJALCA: Če bi ga imel, mar bi bil tukaj? IMATE KAKŠNO ZDRAVSTVENE RAZLOGE, ZARADI KATERIH NE SMETE DVIGNITI 50kg: Česa? IMATE AVTO: Bolj primerno vprašanje bi bilo: Imate avto, ki dela? KAJ BI RADI DOSEGLI V NASLEDNJIH PETIH LETIH: Rad bi bil na Havajih, se napijal in imel eno dobro bejbo, ki bi mislila, da sem najlepši na svetu. HVALA KER STE SI VZELI ČAS ZA TA OBRAZEC: Ni za kej. Hvala VAM za ta svinčnik.
|
|
RE: službeni razgovor :-))) 2.6.2009 11:38:54
|
|
|
|
karmen83
|
Hahaha imam občutek, da ne bo hitro službe našel
|
|
RE: službeni razgovor :-))) 2.6.2009 12:13:22
|
|
|
|
donat
|
a, je to mislil resno ali se je norce delal???
|
|
|
|
RE: službeni razgovor :-))) 2.6.2009 12:20:07
|
|
|
|
Snoopyka
|
ta bo pa res hitro dobu službo
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?