|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   služba v zdravstvu....
18.3.2009 14:23:08   
najina pikica*
...ker vem da jih je kr nekej tlele gor k delate v zdravstvu....
....jst bi menala službo (sm zdr.tehnik),pa me zanima če katera ve za kak fajn delovno mesto na tem področju (ljubljanska regija in okolica)....no če bi se lahk zmišljevala bi delala dop.,brez vikendov....in za veliko plačo(hehe)user posted image

...ne dgač pa resno mislim,bi zamenala službo za dop. al pa za tro.izmen.turnus...(zdej imam sam pop in nočne,pa mi zarad familije ne ustreza urnik)
...me pa zanima,če katera dela ali pa koga pozna na polikliniki...kako je tam turnus?

no pa neme napast,sm ful aktivna iskalka zaposlitve in redno sledim na zavodu,sam sm se še na Vas spomnla....

hvala in ld
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: služba v zdravstvu....
18.3.2009 18:32:37   
metka_zone
Vesela bodi, da v teh časih imaš sploh službo, ker jih je veliko takšnih, ki bi z veseljem menjali s tabo.

Lp

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2009 21:15:03   
Njuškalo
user posted image Ja, s tem odgovorom si ji pa res pomagala, ni kej. Jaz žal ne vem za kakšno službo v zdravstvu, ji pa želim, da najde kakšno, ki ji bo bolj ustrezala. Res ne vem, kaj je problem, če ni zadovoljna in si želi spremembeuser posted image Komu bi bilo pa fajn pri družini delati same nočne in popoldne?user posted image Jo čisto razumem.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2009 22:40:56   
tinatona
Jaz bi z veseljem delala samo popoldan in ponoči, ker sem brez službe že 5 meseev. Pa jo tud v zdravstvu iščem.

LP

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2009 8:35:26   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Vesela bodi, da v teh časih imaš sploh službo, ker jih je veliko takšnih, ki bi z veseljem menjali s tabo.

Lp

o hvala za tako pomoč!zato sm spodaj tut napisala....da se nebi takele oglasile.... user posted image  itak da sm zadovolna da imam službo,glede na cajte....nikakor pa nism zadovolna z delovnikom....glede na to da sm s svojo družino le vsak drug vikend!....pač mi familija veliko več pomeni in ja zato menjam službo....neglede na cajte in plačo....!!!!

tinatona-pri nas kr naprej iščejo,če ta zanima se mi javi na ZS

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2009 9:36:06   
tinatona
najina pikica, saj meni tudi full pomeni družina. Ampak glede na to da sem z otrokom sama je zelo težko bit brez službe. In bi trenutno raje delala skoz popoldan in ponoči, samo da bi imela vir dohodka.

LP

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Spet folna :)
aygo

Katero folno ste uživale/uživate?

Tifol (47%)

Elevit (23%)

Neo Vin (6%)

Centramed mami (10%)

Hipp Natal sok (2%)

drugo (12%)

Število vseh glasov: 467

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!