nikitta
|
žal ti bo, da si se sploh sekirala, kako ustreči svoji šefici. Imaš dovolj velik razlog, da jo pozabiš in mogoče greš na polno bolniško. Res, prav ne prebavljam, raznorazne šefe, ki se postavljajo v vlogo načrtovalcev življenj (proti nosečnosti, bolniški, dopustu...). Taki ponavadi niso uspešni, ne v poslu in ne v lastnemu življenju in radi bi imeli oblast nad drugimi. Če bi imela smisel za prav( ta šefica) , bi nemudoma ukrepala...drugače. Res, dovolj časa boš imela, da si poiščeš službo, saj v tej najbrž ne moreš ostat. Dobro se pozanimaj za svoje pravice, tudi, če te bo probala med porodniško uznemirjat. Uf, oprosti ampak tole me pa pogreje. Hm, reševanje nesporazumov naj bi bilo v obojestransko korist in zadovoljstvo. Glede, da imata precej različna stališča in neenake položaje, predvidevam, da je bolje, da poskrbiš zase in ne njeno počutje. V tem primeru, bi jaz zbrala pogum in spregledala...da je ta šefica v tem trenutku, za mene in moje življenje zelo škodljiva in jo sploh ne bi več "konzumirala" dnevno, v mislih ali kako drugače. Verjamem, da te tudi skrbi zaradi denarja in prihodnosti, a prepričana sem, da, moraš prvo dobro poskrbeti za danes... Lep pozdrav. Nikitta PS: Lastna izkušnja!
|