Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
slušalke za skype ne delajo 30.3.2007 13:25:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
Skype uporabljam doma in v službi že dalj časa, do sedaj brez problemov. Pred nekaj dnevi pa me doma ob klicu iz Kanade nikakor niso slišali. Naredili sem testni klic in dejansko ugotovila, da se mene ne sliši, jaz pa vse dobro slišim. Poskušala sem že vse mogoče fore, skoraj doktorirala na avdio nastavitvah, ampak ne deluje. Zvočna kartica je o.k., vse je do sedaj delovala, sedaj pa kar naenkrat ne deluje. Kaj bi to lahko bilo? Ima kdo kakšno idejo? Hja, zdajle mi je padlo na pamet, da je mogoče lahko kaj narobe s slušalkami. Moram še iz to poskusit, da namreč vzamem službene slušalke in preverim, če se isto dogaja. Ampak če ima kdo podobne izkušnje, se priporočam za info, kako je rešil.
|
|
|
|
RE: slušalke za skype ne delajo 30.3.2007 13:32:35
|
|
|
|
spelaz
|
Tudi nam je včeraj nekaj tekalo. Se je moj pogovarjal - vse ok, potem pa kar naenkrat ni on več nič slišal, oni na drugi strani pa je vse slišal. Pa sta tudi probavala vse fore - še posebej ker je oni neki ful IT frek. Ti ne znam pomagat, žal...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.