Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slovensko pooblastilo na hrvaškem za prodajo 14.11.2010 20:25:03
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor nepremičnin. Situacija je sledeča - sorodniki tukaj v Sloveniji želijo pooblastiti neko drugo sorodnico na Hrvaškem za prodajo njihovih skupnih nepremičnin na Hrvaškem. Malo sem v dilemi glede overitve pooblastila - če slučajno katera točno ve, kako to poteka? Overi se pri notarju (pazi, da je napisano kot je treba), da v prevod sodnemu tolmaču in to je to.
|
|
RE: slovensko pooblastilo na hrvaškem za prodajo 15.11.2010 6:06:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Overi se pri notarju (pazi, da je napisano kot je treba), da v prevod sodnemu tolmaču in to je to. našemu, ali hrvaškemu?
|
|
RE: slovensko pooblastilo na hrvaškem za prodajo 15.11.2010 8:34:12
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Overi se pri notarju (pazi, da je napisano kot je treba), da v prevod sodnemu tolmaču in to je to. našemu, ali hrvaškemu? Kateremu koli. Sodni tolmac je sodni tolmac. Ponavadi dajejo nasemu, da imajo vse urejeno preden gredo na Hrvasko in jim je lazje urediti tukaj kot po hrv. iskati sodne tolmace. Imena in naslovi nasih ST za hrvascino: http://www2.gov.si/mp/tol_cen.nsf/(WebTolmaci)?OpenView&Start=16&Expand=16
|
|
RE: slovensko pooblastilo na hrvaškem za prodajo 15.11.2010 9:32:47
|
|
|
|
TomTaylor
|
Hvala!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?