Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slovenska obala LUCIJA! 8.7.2009 0:20:55
|
|
|
|
Majčka*
|
Lucija je men osebno čist mim..mam ful slabe izkušnje...bla sem sicer v kampu, v katerem ni blo celo noč nič miru, plaža je tko tko...blo je pa to že par let nazaj...lohk da se je kej popravl...no da o wc - jih ne govorim obupno....mi smo se pol hodil kopat v portorož...
|
|
|
|
RE: slovenska obala LUCIJA! 8.7.2009 6:37:23
|
|
|
|
anajmad
|
Težko. Se boste mogli kam drugam zapeljati.
|
|
RE: slovenska obala LUCIJA! 8.7.2009 17:33:23
|
|
|
|
uursa
|
Mi smo bili tudi pred leti v Luciji samo čez vikend in ne bi šla več. Plaža nikakva in polno pijane mularije. Takrat mi ni bilo jasno kako sploh kdo zdrži tam dalj časa. Mi je bilo pa čudno, ko nam je že receptorka rekla naj gremo raje prej pogledat, če bomo sploh ostali. Bili smo s šotorom in kjer je bilo šotorišče sama mularija, muska do fula, povrhu vsega še vsak svojo, WC-ji umazani itd. Bila sem zelo presenečena, saj sem že od majhnega počitnikovala v kampih in kaj takega še nisem videla. Mi smo si kar obuli rolerje in se cel dan potikal okol, ker v kampu nam ni bilo za bit. Sicer je to že nekaj let nazaj, tako da ne vem kako je danes. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?