|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slovenska obala...
22.6.2010 15:12:30   
beybk
hej punce... kaj in kje na slovenski obali bi mi priporočile počitnice z dojenčico staro 3 mesece, da bo primerno zanjo in za naju s partnerjem, tako bivanje kot plaža...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slovenska obala...
22.6.2010 15:17:19   
Kliki
Meni je izola lepa imaš vse lepo plažo fajni hotel.
Kdaj bi pa to šla?

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2010 16:41:10   
Sonček in poletje
Mi smo dobili za darilo en teden v Strunjanu v Salineri. Bo pa naš user posted image takrat star 2,5 meseca. Meni se je zdelo zelo lepo darilo. Tam je tudi nek naravni park in veliko možnosti za sprehode. Je pa tudi hotel v bližini morja, v okolici je dovolj naravne sence. Jaz upam, da bomo zadovoljni. 

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2010 17:48:44   
Anonimen
Mi smo dobili za darilo en teden v Strunjanu v Salineri. Bo pa naš user posted image takrat star 2,5 meseca. Meni se je zdelo zelo lepo darilo. Tam je tudi nek naravni park in veliko možnosti za sprehode. Je pa tudi hotel v bližini morja, v okolici je dovolj naravne sence. Jaz upam, da bomo zadovoljni. 

Super darilo!

Hotel je tik ob morju, sence je dovolj, sprehajalne poti so do Strunjana-na drugo stran z vozičkom ne gre, ker so skale, bi pa lepo šlo v kengurujčku. Hotel sem odkrila pred kratkim in je prav prijetno pozitivno presenečenje naše obale. Meni je bil sicer najljubši razgled na hribček in hiše nad Strunjanom ter dejstvo, da je skoraj bogu iza nogu.

(odgovor članu Sonček in poletje)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2010 20:40:58   
josephine27
tud meni je še najbolj všeč Strunjan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2010 8:51:51   
beybk
hey, hvala za odgovore... šli bi konec avgusta ampak jaz bi vseeno vzela kako hiško, apartma, se mi bolj dopade kot hotel... imate še za to kake predloge??  če ne bom morala spet verjetno ceeeli dan zapravit na telefonu in klicarit ;(

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2010 10:01:10   
Sulfinija
Strunjan.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu beybk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2010 16:24:35   
norksi
Strunjan

sicer pa kar nekaj idej za izlete na www.caszadruzino.com

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2010 9:14:19   
soncek3
Živijo!

No sem zelo vesela, da je kar nekaj pohval za Strunjanuser posted image . Z možem sva se čez vikend odločila za Strunjan, hotel Salinera, samo še rezervirat morava.user posted image

A mi lahko katera pove, kakšna je plaža, (pesek, mivka, beton), najina hčerka jue stara 22 mesecev in uživa pri igri s peskom, kamenčki, premetavanjem v ajmerček in  ven....

(odgovor članu norksi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2010 10:37:18   
soncek3
user posted image Noben ne pozna plaže v Strunjanu??

No bomo pa že sami preizkusili čez dva tedna!

Prijetne poletne dni vam želim!user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2010 10:52:46   
Nika v službi
Kolikor vem, je v Salineri oboje, tako kamenčki kot beton. Osebno še nisem bila tam, sem pa slišala izredno mešane komentarje - od odličnih do podna. Najbolj kritizirajo neprijaznost osebja in pomanjkanje dvigal (dolgo čakanje na prostor v dvigalu).

Mi hodimo v Strunjan že dolga leta, bivami bodisi v kompleksu Krka zdravilišča (h. Svoboda) ali h. Oleander.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2010 21:46:23   
katipi
Mi smo bili pred dvemi leti v apartmajih nad hotelom Salinera. Kopali smo se v zunanjem bazenu z morsko vodo, saj je na plaži tako smrdelo po urinu in bilo toliko smeti, da se ni dalo zdržati. user posted image V tistem delu kjer je mivka, je pa voda čisto rjava, tako da se tudi tam nismo kopali. Ne vem, jaz sem bila razočarana. user posted image Še dobro, da je tam bazen...Smo se pa nekajkrat ustavili tudi v parkcu poleg bazena, kjer so bioenergetske točke. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?