|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slive
4.4.2008 11:55:00   
sanci
Kdaj ste ve začele svojim malčkom dajati slive, jagode, marelice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slive
4.4.2008 12:09:25   
katra55
Slive in marelice že na začetku(pri 6mes.), jagode bom pa po enem letu, ker so alergene.

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2008 13:00:56   
mateyka
enako

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2008 13:17:50   
Anonimen
Suhe kuhane slive pri 5. mesecih, ker je bil revček full zaprt. Suhe marelice pa so jutri prvič na jedilniku. Jagode pa po enem letu. user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2008 13:39:50   
kristinaj
jagode ti odsvetujem še neeeeekaj časa .... nečak je dobil prvo jagodo pri letu in pol in je postal cel rdeč ... z jagodami naj se ti ne mudi...lahko daš jagodni jogurt, skutko, ne pa svežega sadja....

marelice sem naši dala pri enih 7m tako, da sem kupila suhe, ji eno skuhala in dala zjutraj z ostalim sadjem....

slive sem tudi kupila a ji še nisem dala, ker je sedaj v varstvu in za to skrbi moja mama....

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2008 22:03:19   
andie
moja bo nasldn tedn stara 1 leto, jagode sma jedle ta tedn, brez kakih problemov. Kuhane slive in marelice pa je od okol 8-9 mesca.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!