Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 5.4.2010 23:01:56
|
|
|
|
štrumfek
|
naša se že od 1,5 meseca slini ko polžek, v usta rine pa tako ali tako vse kar dobi. Pa je danes dopolnila 8 mesecev, o zobčkih pa ne duha, ne sluha Tako da ni nujno da so za slinjenje in grizenje krivi zobčki... vsaj pri nas je tako
|
|
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 6.4.2010 6:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lena* moj sinko se slini, daje pest v usta, grizlja mojo ramo, vendar je star sele 6 tednov. kaj naj bi to bilo? je to prihod zobkov, samo se mi zdi da je se prehmalu. Kaj mislite? Moja se je začela slinit pri 6 tednih nenormalno, pri 4,5 mesecih je dobila 2 zoba nakmal. Pol so šli pa kot gobe po dežju ven, tak da je imela pri 12 mesecih že vseh 16 zunaj.
|
|
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 6.4.2010 9:14:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Dojenčki se pač slinijo. Ne znajo še dobro požirat sline, pa teče ven.
|
|
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 6.4.2010 12:41:27
|
|
|
|
AnciM
|
Dojenčki se slinijo. Rokice pa v usta tlači, ker je to edina stvar, ki jo zaenkrat že zna.
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 6.4.2010 15:07:38
|
|
|
|
endrina
|
Naš je bil pri tej starosti isti. Slinil se je in rokice tiščal v usta, kasneje tudi vse kar je dobil v roko (beri igračke). To je čisto normalno. Pri mojem prvem je bilo isto, pa je bobil zobke pri 6 mes.. Mi je pa je šlo strašno na živce ko so vsi komentirali, da je lačen ker nonstop sesa prstek al pa roko al pa kaj druga. Mislim,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?