|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slinjenje 2-3 leta starega otroka
10.5.2012 20:05:24   
bikecgre
Pozdravljeni.Sem oče samohranilec in imam sina starega dve in pol leti.Zanimajo me vsakršni nasveti in odgovori na to vprašanje.
Zelo se slini in to tako močno da je ves moker.Če ga skozi opozarjam potem je malo bolše drugače pa ga lahko stalno samo brišem.Kot sem opazil,slino normalno požira ampak kljub temu non stop iz njega teče.Osebna zdravnica pa non stop govori da je to normalno.Hvala za odgovor

Lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slinjenje 2-3 leta starega otroka
10.5.2012 21:06:22   
josephine27
imamo enak problem. samo, da ima sin zdaj že skoraj 4 leta. v bistvu se slini normalno samo slino kar pozabi požirat, če ga ne opominjaš mu teče dol. zadnje pol leta je malo bolje se mi zdi. pri nas je problem v tem, da ima konstantno odprta usta, ker non stop govori. ko sem napisala non stop mislim resnično non stop. smo tudi mi to že omenili pediatru pa je baje vse ok. po pravici povedano mene bolj skrbi kako bo v šoli tiho ( če bo nadaljeval s tem tempom) kot to da se slini.

(odgovor članu bikecgre)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2012 6:10:09   
Hope2
Naš je bil isti. Izvenelo je pred 3 letom. Takrat enkrat sem mu tudi prvič ponudila zvečilen. Nekje sem prebrala, da ga to baje prisili požirat. Ne vem ali je to pomagalo ali ne. Smo pa zdaj prešli na drugo težavo, ko bi pa spet skoz žvečuuser posted image .

Se mu pa še zdaj kdaj prav vlije slap sline, ko je lačen in vidi kaj slastnegauser posted image .

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2012 7:27:10   
bikecgre
Ja sej pr nama je tudi podobna zgodba.Skos govori in se smeji tko,da pol je najbrš to res normalno.Ma pa res skos odprta usta in ga moram skos opozarjati,kar se pa hrane tiče je pa pravi gurman in ko vidi dobrote pol se pa rar vlije iz njega.Mislim pa da ma mal problemov tudi zaradi tega ker si je odbil prvi zobek (ma čist prehitre noge).Upam sam da bi se to čim prej končalo.

Ja tudi tebi želim prijeten dan ;))

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2012 8:50:27   
Paštetka
pri nas je bilo skoraj do 4. leta user posted image

(odgovor članu bikecgre)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!