|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slinjenje
29.11.2007 18:13:17   
ursy78
kdaj približno se začnejo dojenčki sliniti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slinjenje
29.11.2007 18:26:40   
Teja N
Čisto različno, odvisno od dojenčka. Mene bolj zanima, kdaj se nehajo, naša dva falota (4 in 2 leti) še zdaj puščata sline za sabouser posted image user posted image user posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2007 19:09:08   
kristinaj
naša od samega začetka, nadaljevalo se je, ko je pri 6 tednih ugotovila, da lahko roke v usta da in ko so prihajali zobki je bilo sline v potokih....

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2007 21:12:40   
sandra113
Naš se slini že od drugega meseca pa je zdaj star šest pa še vedno se slini. O zobeh pa ne duha ne sluha.user posted image

14.6.2007

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2007 21:36:23   
VesnaLana
Naša se pa sploh ne slini tako zlo pa sta že dva zobka zunaj. To je čisto odvisno od posameznega dojenčka.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu sandra113)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2007 7:44:30   
anju
pri nas so zobki krivi za slinjenje. začelo se je kaka 2 tedna preden sta prišla prva dva. zdaj je star 5.5m in svojo slino izkorišča za igro - piha in pljuvauser posted image (včeraj je pokukal še tretji zob)

(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2007 8:16:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Teja N

Čisto različno, odvisno od dojenčka. Mene bolj zanima, kdaj se nehajo, naša dva falota (4 in 2 leti) še zdaj puščata sline za sabouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj me nisi potolažila, ker jaz iščem kakšen industrijski obrat, ki bi izkoristil sline mojega sina pa je šele 3 mesece star user posted image user posted image user posted image No po drugi strani, če ga odkrijem bomo pa bogati user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2007 9:51:38   
only_me
hja, tole slinjenje :D
Pri nas samo teče, pa nikjer zobkov. Bolj vse v usta tišči, bolj se slini. Začel je tam nekje pri 2 mesecih, sedaj pa je 4 star... pa še se bolk slini :D

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2007 9:52:26   
only_me
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj me nisi potolažila, ker jaz iščem kakšen industrijski obrat, ki bi izkoristil sline mojega sina pa je šele 3 mesece star user posted image user posted image user posted image No po drugi strani, če ga odkrijem bomo pa bogati user posted image user posted image user posted image

No, ko boš našla kaj takega, pol nam zaupaj skrivnost :D

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2007 15:12:57   
mateyka
in svojo slino izkorišča za igro - piha in pljuva

ja, naša tud - in ma šele 4 mesece (začela pa je s tem pri 3,5).. sem prvo mislila, da kašlja, sam ne - pljuva tok, da je vsa popljuvana in če stojiš pred njo, še tebe pošprica. včasih jo je treba preoblečt k je tok mokra od tega. mislim, kva vse še ne bo probala.. in kok cajta bo to trajal.. user posted image user posted image sam sej je smešna k to dela, ni kej user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?