|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sling in trebuh
24.8.2009 13:14:17   
anika87
Ojla. Zanima me, če slučajno ni priporočljivo nosit otroka v slingu, če ima mamica trebuh. Jaz nisem suha in si zdej domišljam, da mogoče pa moj trebuh moti pravi položaj... Ne vem, al pa samo ne znam (še) prav naštimat Nejca. Imam pestunjo Minimonkey (tista iz Pikapolonce), pa ne vem al nisem zadovoljna z njo, al ne znam naštimat, al je krivo to, da mam trebuha... Razmišljam o nakupu oz. izdelavi ring slinga. A je to ful odvisno od teh izdelkov, kako so dojenkči not naštimani? Al samo moraš znat not dat?
Jaz Nejca še kar lepo naštimam, čez čas pa se mizdi, da kar skupi zleze, glavico spusti, tako da ima brado čedalje nižje, na koncu na prsih in tudi obrnjena je proti zunanji rami.

A sem samo tolk smotana al imam pestunjo za en dr..?user posted image (ker sem pa dobila že nekaj negativnih komentarjev (v sosednji temi)) in bo boljše s slingom? A je postava mamice ful pomembna za te slinge?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sling in trebuh
24.8.2009 13:19:31   
veronikab
anika87 - jaz imam isto pestunjo,a je nikoli nisme uporabljala za položaj zibke. Sem jo pač prepozno nabavila in ni bilo varijante, da ta malega spravim noter. Se je bunil in se sločil, brcal, tulil ...

Sedaj bo počasi star 4 mesece in pestunjo uporabljava s kenguru položajem. Kar se pa trebuha tiče - mislim, da ne bi smel bit problem. Mogoče še enkrat poglej malce po netu, kako se user posted image pravilno namesti, ali pa kar na njihovi spletni strani:
http://www.minimonkey.com/english/demos/262/19

Lp,

veronikab

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2009 13:29:13   
Anonimen
Jaz sem imela sleepywrap pa sem ga lepo nosila,kljub trebuhuuser posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2009 14:13:13   
akin
Jaz mam štorkljo, pa je nikoli nisem uporabljala. Poskusila sem večkrat, pa se mi je vsakič zdelo, da je mala not v groznem položaju in kar nisem in nisem mogla verjetn, da naj bi to bilo ok, zato sem raje sledila občutku in je nisem uporabljala. Nimam kaj dosti trebuha, ampak vseeno se pač v ležečem položaju otrok zvije po obliki telesa, oziroma ovije okoli telesa, vsaj meni se je, in mi je zgledalo grozno. Pa še tako mu je pritiskalo glavico k prsim, da mi ni bilo prav nič všeč.
Sem se vedno spraševala, če pač ne znam naštimat, tudipatronažno sem prosila za pomoč, ampak ni bilo nič bolje...
Sem jo tudi posodila dvem kolegicam, ki so prav tako mislile kako bo super, pa je potem nobena ni uporabljala iz istih razlogov. Ena sicer res ima malo trebuha, hehe, ampak dvomim, da je to krivo...
Gotovo torej nisi edina, ki ji tole ni prav nič všeč...mogoče smo pa vse preveč v dvomih, da smo nesposobne si tole prav naštimat in zato raje tiho :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2009 14:40:37   
anika87
Akin, dej mi prosim razloži kaj to točno štorklja je (lahko tudi slikica, ker sem že sama guglala, pa nisem našla slike). Ker teh izdelkov je tolk različnih in tolk imen, in približno sem večino skapirala, vsaj po angleških izrazih, nisem pa še prepričana, da vem kaj je to štorklja. Tudi za mojo pestunjo ne vem, kam točno bi jo dala, nekam med sling in pouchuser posted image po moje...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2009 15:04:48   
Hope2
Jaz sem tudi imela štorkljo, pa je do 3 mesecev nisem upala nosit, ker sem imela občutek, da je dete polomljeno. Potem pa sem not dala brisačo in je zadeva postala v uporabi, kasneje od 4-6 meseca pa sem nosila brez brisače. Ampak jaz nikoli nisem nosila otroka v štorklji, brez da bi ga vsaj malo podpirala s svojo roko.

Štorklja je po sliki sodeč zelo, zelo podobna temu kar je ena zalimala link.Tu imaš link, ki sem ti ga že zalimala v drugi temi http://bibaleze.si/multimedia/dojencek/kako-uporabljamo-storkljo.html

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.8.2009 15:07:19 >

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2009 19:02:53   
akin
Ja, takšno imam kot je na linku, ki ga je prilimala Hope2.
Se strinjam, če zraven uporabljaš še roko in otročka z njo dodatno podpiraš, potem še nekako gre, ampak jaz sem jo potem raje kar prijela v eno roko, se mi je zdelo bolj enostavno. Mi je pa žal, da nisem prvič, ko sem obiskala razvojno, odvlekla še štorkljo s sabo, da bi mi pokazali. Jaz res ne razumem - v avtosedežku oz. lupinici naj bi otročku primanjkovalo kisika zaradi tega ker ima malenkost bolj nagnjeno glavico proti trebuščku in zato naj ne bi bil not več kot 45 minut naenkrat. Štorklja pa je super in jo priporočajo user posted image Prav res bi rada da bi mi v živo kak profi to pokazal in razložil...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 22:23:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu akin)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2009 23:38:27   
anika87
Mi je prav zanimivo, da se nas je kar nekaj nabralo, ki v bistvu nismo čisto sigurne kako naj bi rokovale s temi slingi... glede na to, da pa se na temi slingi, štorklje, trakovi... vsi ti izdelki hvalijo in res, da nisem teme še cele prebrala, saj je kar obsežna, ampak nisem zasledila nekega dvoma o uporabi slingov...
Tudi jaz sem danes Nejca, ko sem ga imela notri, ko je imel krče, podpirala z roko in se mi je zdelo, da je ful lepo notri, če pa ne bi z roko podpirala, se mi pa zdi, da bi se kar hitro nekak zvil... No, saj bo kmalu zrastel in pri 4 mesecih mendauser posted image pa že lahko sede dam, a ne?

Zala,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2009 9:15:49   
veronikab
Par slikic:

user posted image
user posted image
user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?