|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slikanje zob in morebitna nosečnost
15.11.2005 9:59:49   
Pinga
Draga RR jevke ! Prosim za pomoč oziroma nasvet in sicer kot je že iz samega naslova razvidno, mi je moja zobozdravnica danes dala napotnico za slikanje zob, vendar še ne vem če semuser posted image  ali ne. Sicer smo v času ovolucije intenzivno user posted image  in sedaj upamo, da se je kaj prijelo. M ne pričakujem šele okrog 23.11.

Ali je imela že podobono situacijo in kaj je naredila oz. kaj svetujete ?

Ali je smiselno že sedaj delat test in katerega priporočate

Naj, naj hvala in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slikanje zob in morebitna nosečnost
15.11.2005 10:03:22   
anitaz
Če si res noseča,ni pametno it na slikanje. Ko sem jaz imela probleme z zobmi v nosečnosti,sem morala počakati da sem rodila in sem šele takrat šla.

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2005 10:04:41   
CatJa
Laguna, pri nas je tako, da če dobiš napotnico za slikanje zob, pač greš, ko ti odgovarja. Ni datumsko določeno. Tako da mogoče počakaj do nemenstruacije oz. testa, ki ti zdaj verjetno ne bo še nič pokazal. Razen če je zadeva z zobmi tako kritična, da ne more počakat.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2005 10:05:25   
Anonimen
če te zob ful boli pol je situacija nerodna, če greš pa zarad kakih olepševalnih zadev al pa kej pa počakaj do morebitne m in zobarci razloš da si lahko mogoče noseča. to bi ji povedala tko al tko.

(odgovor članu Pinga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
15.11.2005 10:07:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2005 10:15:15   
muki1
Pozdrav Laguna...muki1 me je opozorila na tvoj problem in ker sva z ženo imela podobno iskušnjo bi ti rad povedal nekaj o tem...Ker žena ima občasne probleme s hrbtenico se je z zdravnikom zmenila za rentgen prsnega koša...na najino "grozo" sva šele po slikanju ugotovila, da je Sandra bila  noseča (približno 3 tedne)! Seveda sva pomislila na "najhujše" in sva poskušala dobiti odgovor na najina vprašanja; predvsem naju je zanimalo, ali je možno da se je zarodek pri rentgenu poškodval...no zdravniki so nama svetovali vse od splavitve do donositve dojenčka....sama sva tudi iskala informacije na internetu....v bistvu je takole: možnost vsekakor obstaja ampak odstokek povečanja nevarnosti, da se zarodek poškoduje je precej nizek (mislim da nekje 3%), ampak vedi da ti bo vsak zdravnik povedal drugače, predvsem pati bo povedal da je odločitev vsekakor tvoja....no midva sva se odločila za nadaljevanje nosečnosti, tako da je najina Lena zdrava 5. mesečna punčka...torej vse je bilo v redu...no vseeno sva šla tudi na "nuhalno svetlino", kjer so nama povedali da bo vse v redu in da je tisti odstotek "nevarnosti" večji nekaj manj kot 3 odstotke...
No tisti, ki so zatrjevali da je lahko nekaj narobe so govorili to v primeru, da se slika abdomen brez zaščite...Sandra je imela abdomen pokrit...Vsekakor pa svetujem, da se ne slikaš preden zagotovo ne veš da nisi noseča....2 tedna negotovosti (ki sva jo midva imela od slikanja do "nuhalne") je bilo zelo dolgo! Upam, da sem ti olajšal odločitev...
user posted image

Tonček

< Sporočilo je popravil muki1 -- 15.11.2005 10:17:22 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2005 10:32:19   
Pinga
Ja, vidim da ste kar vsi nekako istega mnenja in res hvala vsem, ki ste mi odgovorili.

Situacija je sicer taka, da me zob me boli nonstop, kakšen dan boli, potem spet kakšen dan ne in zato sem odšla k zobozdravnici. Ta ne more ugotovit točno zakaj gre in me je zato dala na slikanje. Ne boli pa tako hudo, da bi sedaj morala postavit na kocko morebitnega user posted image , zato bom res počakala.

Še enkrat hvala vsem in lep dan.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2005 11:21:52   
Anonimen
Takole bi rekla. Jaz na RTG ne bi šla, če ne bi bilo RES nujno. Če te zob res boli, potem pač pojdi, ker 10 mesecev najbrž ne boš mogla čakat. Konec koncev ti pri slikanju zob pokrijejo z zaščitnim plaščem vse razen glave, tako da bi najbrž tvoj morebitni otročiček v trebuhu res minimalno nastradal.

(odgovor članu Pinga)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2005 11:58:29   
žiža
mogoče obišči drugega zobozdravnika, ki bo mogoče brez rtg-ja ugotovil izvor bolečine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......