Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
slikanje otroka za osebno izkaznico 4.7.2005 12:12:58
|
|
|
|
Marogica
|
moraš iti, ker so zakonsko predpisane mere-koliko velika sme bii glava, koliko oddaljena od robov...., S seboj si vzami pleničko-za odzadje. lp
|
|
|
|
slikanje otroka za osebno izkaznico 4.7.2005 23:01:28
|
|
|
|
m_m
|
Saj lahko sprintaš sliko 3,5 pa 4,5 cm. Potem pa vprašaj na upravni enoti če je v redu. Če ni, pa k fotografu...
|
|
|
|
slikanje otroka za osebno izkaznico 5.7.2005 0:20:10
|
|
|
|
Margareta
|
Kot ti je že napisala, velikost fotografije mora biti 3,5 x 4,5, velikost glavice mora zavzemat 70% fotografije, med zgornjim robom in glavico naj bi bilo približno 4 mm razmaka, ozadje mora biti enobarvno (ni nujno, da je svetloplavo), papir mora biti gladek. Pa pri fotografiranju malo pazite, da se ne bo videla vaša roka, ko ga držite. Drugače pa, ponavadi naj ne bi komplicirali pri majhnih otročkih. Pravim ponavadi - odvisno na koga naletiš. Lp
|
|
|
|
slikanje otroka za osebno izkaznico 5.7.2005 6:43:47
|
|
|
|
k1
|
naša se je ravno v petek slikala - smo morali naredit kar nekaj posnetkov, da je obraz lepo viden, pa ozadje bolj modro... danes grem po slike, upam da so ok.
|
|
|
|
slikanje otroka za osebno izkaznico 5.7.2005 8:34:35
|
|
|
|
taša74
|
Mi smo ga sami slikali doma z digitalcem, potem pa nesli fotografije k fotografu, da jih je pomanjšal in naredil pravilno dimenzijo. Ni treba tamalega k fotografu vlačit, samo eno enobarvno podlogo daj pod njega npr. svetlo modro ali pa nežno zeleno, pa ni problema
|
|
|
|
slikanje otroka za osebno izkaznico 5.7.2005 13:59:53
|
|
|
|
taška30
|
Hvala za odgovore. Zanima me še kaj je treba nesti na matični urad, da ti naredijo osebno. Rojstni list najbrž, še kaj? A mora otrok priti zraven se pokazat ali lahko sama skočim uredit? Hvala, lp Taška
|
|
|
|
slikanje otroka za osebno izkaznico 5.7.2005 18:39:55
|
|
|
|
Margareta
|
S seboj imej rojstni list, otroka pa moraš imeti s seboj ko dopolni 8 let, prej ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?