Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slikanje otrok-vrtec vrhnika 28.3.2008 20:43:44
|
|
|
|
natasaom
|
poster je po moje poster-velika slika kot poster.če bo skupinska slika bojo pa drug teden povedal..tako so men danes rekli.drgač se pa men zdi kar drago
|
|
|
|
RE: slikanje otrok-vrtec vrhnika 28.3.2008 20:45:40
|
|
|
|
...taša...
|
ja, v bistvu mi je že tista slika v mapi čisto dovolj velika. Bi si pa želela skupinsko sliko, ker to mi je bistvo, da ima spomin na skupinico. Ja, in je kar drago.. se strinjam
|
|
|
|
RE: slikanje otrok-vrtec vrhnika 28.3.2008 20:47:39
|
|
|
|
...taša...
|
zakaj pa je problem s skupinsko sliko??
|
|
|
|
RE: slikanje otrok-vrtec vrhnika 28.3.2008 21:14:58
|
|
|
|
gruška
|
Oj, mi smo tudi dobili letak ... a je vzgojiteljica rekla, da bojo drug teden povedal za skupinsko, al kako? Pri moji sestri v Logatcu, so mogli posebej obkrožit za skupinsko, so jim že na letaku dali na razpolago ... dala je pa za vse skupaj (poster, male fotke in skupna) 14€ ... pri nas je pa brez skupinske 15,5€ ..... Meni je tudi bistvo skupinska ....
|
| Stran: [1] |
Ime za deklicosirenettaKatero od naslednjih imen za deklico vam je všeč:Eliza (
23%)
Evelin (
29%)
Isabel (
41%)
Anais (
8%)
Število vseh glasov: 390Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!