Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
slikanje na steno v otroški sobi 23.11.2007 16:43:56
|
|
|
|
truška
|
Čao. Sem nova na forumu in me zanima, če pozna katera koga, ki se ukvarja s slikanjem na stene. Za svojega angelčka bi rada okrasila steno in to ne s sliko, ki se obesi, pač pa bi rada da bi mi jo kdo narisal. Je čist drug efekt, ker se slika kar zlije s sobo. Kakšne risane junačke a la Nodi, Jagodka, Jani Nani,... A ima katera kakšne izkušnje s tem? Sama ravno ne bi ustvarjala, ker sem bolj antitalent in ne bi rada kaj ... Pa sej veste. Rada bi, da je ornk in kvalitetno. Že vnaprej se vam zahvaljujem.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 23.11.2007 16:45:38
|
|
|
|
fricka
|
Če se ne motim, je Nalin tista, ki zelo obvlada zadevo. Mogoče ti da kakšen nasvet.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 23.11.2007 16:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Preiskusi se v slikanju na steno s pomočjo grafoskopa in prosojnic: Drugače imaš pa tukaj nekaj bolj strokovnega:
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 24.11.2007 18:05:35 >
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 23.11.2007 16:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ja moj mož lahko naslika...iz kje pa si?
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 23.11.2007 20:44:45
|
|
|
|
ajdaN
|
No tole že zgleda lepo (risančki), ampak cena... ?! A ste nori?! Sem sama poslikala mulariji celo sobo - vse 4 stene. Mogoče res ne zgleda takole profesionalno, je pa vseeno izpadlo ful dobro. Koliko bi mi računal za tako poslikavo rajši ne pomislim ! Lahko bankrotiram! Ni pa treba bit neki jaki talent za to, da sama poslikaš - rabiš grafoskop al pa laptop s to možnostjo, projeciraš na steno, obrobiš s svinčnikom, pobarvaš in obrobiš s črno barvo - to je pa to. Vzame pa čas, to pa. Meni je vzelo cca. 14 dni po par uric dnevno. Drugač pa BTW mi vse tole skupej meji na ornk reklamo ! Trije posti, ki hvalijo "risančke", pa vsi od novih članov (dans registrirani), pa vsi prve objave?! Kr neki no!
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 23.11.2007 21:25:10
|
|
|
|
pikapolona2
|
tud jst sm ji sama porisala....akrilne barve delajo čudeže...če nimaš idej pa kakšno otroško knjigo odpreš pa kej nmal skopiraj. AjdaN....zelo utemeljen komentar...pomoje je res reklama
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 23.11.2007 21:30:32
|
|
|
|
cindy
|
Jaz sem tudi sama risala iz nekega lista sem prerisala dve žabici na lokvanju ter ribico nemota . Ni nevem kaj vendar je lepo izpadlo ceprav nisem umetnik. Sprva sem narisala s svincnikom in sproti popraviljala kar mi ni bil všeč nato pa vse pobarvala.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 23.11.2007 21:42:56
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz sem našima sama narisala Lokomotivčka Tomaža in prijatelje ter Nodija s pomočjo indigo papirja, pobarvanke in temperami. Lahko pokukaš v moj album.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 23.11.2007 21:46:56
|
|
|
|
massylou
|
Tudi jaz sem si pomagala z indigo papirjem in temperami, ko sem risala. Kar v redu pride. Ampak se vleeeeeeeeče!!! Kje bi pa grafoskop dobila (če bi hotla s tem) pa ne vem. Ideja pa ni slaba.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 24.11.2007 13:28:18
|
|
|
|
truška
|
OliveOyl , hvala. Neki sm gledala, pa tud našla sm, sam nam nč poimensko, da nau spet kej narobe.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 24.11.2007 15:36:17
|
|
|
|
truška
|
AjdaN iiiiiiiiiiiiii lepo lepo, morm priznat. Maš žilco za te stvari, a si kej razmišljala da bi za koga drugega risala. Da bi dodatno kej zaslužla. Ker pač nismo vsi za vse.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 24.11.2007 18:10:43
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Podrobne informacije si izmenjujte preko ZS. Hvala
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 24.11.2007 18:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN Uauuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 24.11.2007 21:00:47
|
|
|
|
ajdaN
|
IZVIRNO SPOROČILO: truška AjdaN iiiiiiiiiiiiii lepo lepo, morm priznat. Maš žilco za te stvari, a si kej razmišljala da bi za koga drugega risala. Da bi dodatno kej zaslužla. Ker pač nismo vsi za vse. Ne bi - hvala . Jaz sem za svoje nardila iz veselja, nečak me pa občasno fehta že 2 leti (odkar je videl sobico), pa mu ne grem risat. V bistvu niti ne vem zakaj ne . Nekak mi je čudno. Pa čist drugače je, če rišeš za sebe, pa lahko mirne duše kaj zafušaš . Če si plačan za to, si pa tega ne morš privoščit.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 24.11.2007 22:16:53
|
|
|
|
massylou
|
ajdaN: ljubko preprosto prisrčno Mi smo tudi ribice risali. In se strinjam, da je čisto nekaj drugega, če rišeš zase; bolj sproščen si lahko.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 24.11.2007 22:19:16
|
|
|
|
OliveOyl
|
Dam jutri v album, upam,da mi bo uspelo.
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 24.11.2007 22:24:06
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Dam jutri v album, upam,da mi bo uspelo. Eno slabo sliko sem našla,sam ni skor nič videti. geslo je:soba vam jutri poslikam
|
|
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 25.11.2007 9:59:06
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem tudi končno končala Izino sobico. Slike so v albumu, naslov je ustvarjanje. Me pa zanima koliko časa ji bodo motici zanimivo Pomagala sem si z projektorjem, ne znam kr s prosto roko takole risat kot Nalin LP Tinka
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 25.11.2007 17:41:00
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
poglej na www.slikarstvo.si , naša je tista sobica z bambijem...moraš pogledat pod freske link.
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 25.11.2007 17:43:30
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
vidim, da danes ne dela stran... no se splača pogledat...
|
|
RE: slikanje na steno v otroški sobi 3.12.2007 13:58:09
|
|
|
|
Manja78
|
Pozdravljena! Ravno sem na Internetu zasledila ponudbo za slikanje po steni. http://www.risancki.si/o_meni/cenik.html Upam, da ti bo pomagalo! Lep pozdrav!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?