Pia73
|
Glede operacij v trebušni votlini in posledične neplodnosti se je že pisalo. Žal je to lahko povezano, ni pa nujno,... saba spraševala si kaj se vidi z UZ,... Ti moram povedat, da malo. No, ne čisto tako ampak, če hoče npr. G pogledat ali imaš pregrado ti mora delat UZ se mi zdi, da v drugi polovici ciklusa,.. Jaz sem imela 2 s.s. pol pa dolgo nisem zanosila, pa mi je dr. Pušenjak rekel, če smo izključili možnost pregrade? Pa seveda nismo. Pa pokličem mojo G pa jo vprašam, pa pravi, da misli :zmeden: da je nimam ampak, da na to ni bila pozorna, pa vprašam kaj pa ko so mi delali laparoskopijo (zaradi suma izvenmaternične nosečnosti pri drugem s.s.) pa potem abrazijo bi pa ja videli, pa pravi G, da sigurno ne, saj niso tega iskali,..:zmeden: Žaj je s tem tako,.. Pa še en primer, moji UZ so bili vedno b.p., vmes tudi ta, ko je G v pravilnih dneh ciklusa gledala, če imam pregrado v maternici, pol grem pa jaz na slikanje HSG in izvidi so bili katastrofalni, na slikah sploh ni bilo videti maternice, diagnoza pa je bila, da imam verjetno, ne pa sigurno, vse zaraščeno,...Pa sem vprašala a je to mogoče, če so bili vsi UZ O.K. pa so odgovorili, da je popolnoma mogoče,...:zmeden: Sicer je potem histeroskopija pokazala, da je z mojo maternico vse v redu, da samo ni prišel kontrast do nje, ker imam nazaj nagnjeno maternico,... Žal je temu tako,..UZ marsikaj ne pokaže,... Nočem vas prestrašit, samo opozoriti vas želim! LP Pia73
|