|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slepič
16.12.2004 14:14:09   
naja78
živjo babuške!!mene pa nekaj zanima,če je res!!
dans smo se v službi babe pogovarjale,da je operacija slepiča ali pa katerakoli druga op. v trebuhu lahko usodna za 50% sterilnosti.baje da zarastline prtiskajo na jajcevode in s tem onemogočajo oploditev.ali katera ve kaj o tem???hvala za pobudo do zdaj in jaz jo dajem vam še naprej!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   slepič
16.12.2004 14:15:23   
pika74
možno je, da operacija slepiča pusti posledice. Mene je G zadnič vprašal, če sem imela slepič, ker imam malo deformirane jajcevode. Ampak nisem imela.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   slepič
16.12.2004 14:16:24   
dory
Vsak poseg v telo lahko da pusti posledice...no meni jih operacija slepica ni,imam pa veliike tezave po CR...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   slepič
16.12.2004 14:18:11   
baguSka
:zmeden::zmeden: Jst sm bla tud operirana zarad slepiča!! Pa mi do zdej še nobeden ni omenu da bom zarad tega teži zanosila!!:grrr::grrr: Mogoče pa le ni res!!:zmeden:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   slepič
16.12.2004 14:19:54   
Lenny
Mislim, da je kar res, ker se je moja dobra prijateljica zaradi zarastlin po operaciji slepiča v otrošvu kasneje kar štiri leta trudila (dodatna operacija), da je končno zanosila in dobila svojo punčko. So ji povedali, da so krive prav te zarastline :(

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   slepič
16.12.2004 14:21:03   
baguSka
Neeeeeeee ne me strašit no!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   slepič
16.12.2004 14:22:10   
dory
Hey baguska...men je clo ratal zanosit s cistami in pozabljeno KT...tko da upanje obstaja :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   slepič
16.12.2004 14:22:28   
naja78
no in verjetno bo res nekaj res,ker nama ne rata že 7 mesec.no možno je ni pa nujno.moj ma 5.1.05 spermiogram ampak mislim da bo kr ok,no da se ne bom preveč veselila,ampak razlagam si tako,da v njegovi famimilji ni blo s tem problema.res pa je da veliko sedi na dan.
pa še nakaj me zanima .....glih sem se spomnila.kak je pregled andriologa pri moškem,pa ne sprem. ampak pregled!!??moj ma 31.1. še pregled. sem tečna ne????
bom pa jaz še vprašala za te zarastlina ker baje da je to res.
hvala punce pa še kaj pište,vas rada berem.
meni je namreč zmanjkalo idej o gruntanju o znakih za nosečke.vidim da še kar dogaja.men je glede tega kr vse dol padl.k.....pa ti znaki.:grrr:pa pa

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   slepič
16.12.2004 14:24:55   
Lenny
Joj, šele zdaj vidim, kako grozno sem napisala :ups: Glej, njena operacija je bila urgentna, ker so predolgo čakali. Tudi brazgotina je videti grdo, kar ni običajno za operacijo slepiča. Zagotovo je tudi to imelo kakšen vpliv na vse skupaj. Kakorkoli, sedaj ima punčko že v osnovni šoli in so ful srečna družinica!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   slepič
16.12.2004 14:25:47   
naja78
no pa smo tam.zdaj pa res vidmo da smo same take no ne vse ki so mele že op,pa se trudijo zanositi.jeb....upam da ni res.se opravičujem ker tko pišem ampak ful hitim.se pišemo popoldne.ve pa tudi kaj zbrskajte o teh OP.več glav več ve!!!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   slepič
16.12.2004 14:28:12   
saba
jaz sem tudi brez slepiča že od mojega 7 leta.
a mislite da kaj vpiva, sam meni G. po vsakem VU reče da je vse o.k. in na sploh super. Kaj pri VU se vidi te zarasline ali ne?:zmeden2:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   slepič
16.12.2004 14:31:27   
baguSka
:(:(:(:(zdej me pa skrbi.. Men so ga tud pr 6-ih vn uzel!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   slepič
16.12.2004 14:40:20   
saba
ma ne vem kaj rečt

moja mama je bila tudi operirana za slepič, pa ko je prvič skočla v posteljo z mijim očetom je bla takoj noseča za sestro pol pa še zame:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   slepič
16.12.2004 14:41:46   
baguSka
Joj saba hvala ti!
Mene si kr mau potolažla! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   slepič
16.12.2004 14:43:20   
saba
glej ki sva v istih vodah veš....jaz upam da ni to-to.

Kaj mi lahko katera odgovori če se na vaginanem ultrazvoku vidi kakjšne zaraslinice ali ne oz. če bi jih imela, bi ji na abraziji videli ali ne???? uffa čisto sem:zmeden::zmeden:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   slepič
16.12.2004 14:53:24   
emaa
Upam, da ne vpliva, saj sem pri petih letih imela operacijo slepiča, imam pa precej večjo brazgotino, saj se mi je slepič razlil, in tudi na standardnem mestu ni bil. Sicer imam anovulatorne cikluse, vendar pa so jajčniki videti v redu, zanosila pa enkrat sem (za 5 tednov).
Mislim pa, da sem pogruntala kdaj dejansko imam O, ko imam normalno M, kar pa je bilo morda dvakrat letos, da po dveh dneh nimam več M, pa mi ni normalno (včasih sem jo imela po 6 dni garant).
LP
Ema

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   slepič
16.12.2004 14:54:38   
naja78
punce mojwe.na ene upliva tako,na druge pa spet drugače.jaz mislim da ni take gromozanske panike.mormo pač vprašat.samo zanimivo ne??jaz ga tudi nimam o 11 leta.slepiča mislim.z vaginalnim UZ pa je težko če se vidi,ker je to pomoje zato,ker je to drug del telesa,saj tako pravijo na uz pri nas.ker snop uz,ne seže tako daleč,da vse zajame ampak samo do tam,kjer naštimaš sondo od uz-ja.bom jaz mal uprašala pa vam javim.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   slepič
16.12.2004 15:03:14   
saba
hvala naja78

pa poročaj!:bravo:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   slepič
16.12.2004 15:31:54   
Gina
Imela sem 2 operaciji v trebuhu, med drugim tudi slepič. Imam 3 otroke.Zanosila vse tri takoj. lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   slepič
16.12.2004 15:54:33   
saba
Gina angel iz nebes

hvala:angel:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   slepič
16.12.2004 15:58:05   
saba
Gina angel iz nebes

hvala:angel:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   slepič
16.12.2004 21:07:30   
Pia73
Glede operacij v trebušni votlini in posledične neplodnosti se je že pisalo. Žal je to lahko povezano, ni pa nujno,...

saba spraševala si kaj se vidi z UZ,... Ti moram povedat, da malo. No, ne čisto tako ampak, če hoče npr. G pogledat ali imaš pregrado ti mora delat UZ se mi zdi, da v drugi polovici ciklusa,.. Jaz sem imela 2 s.s. pol pa dolgo nisem zanosila, pa mi je dr. Pušenjak rekel, če smo izključili možnost pregrade? Pa seveda nismo. Pa pokličem mojo G pa jo vprašam, pa pravi, da misli :zmeden: da je nimam ampak, da na to ni bila pozorna, pa vprašam kaj pa ko so mi delali laparoskopijo (zaradi suma izvenmaternične nosečnosti pri drugem s.s.) pa potem abrazijo bi pa ja videli, pa pravi G, da sigurno ne, saj niso tega iskali,..:zmeden: Žaj je s tem tako,..

Pa še en primer, moji UZ so bili vedno b.p., vmes tudi ta, ko je G v pravilnih dneh ciklusa gledala, če imam pregrado v maternici, pol grem pa jaz na slikanje HSG in izvidi so bili katastrofalni, na slikah sploh ni bilo videti maternice, diagnoza pa je bila, da imam verjetno, ne pa sigurno, vse zaraščeno,...Pa sem vprašala a je to mogoče, če so bili vsi UZ O.K. pa so odgovorili, da je popolnoma mogoče,...:zmeden:
Sicer je potem histeroskopija pokazala, da je z mojo maternico vse v redu, da samo ni prišel kontrast do nje, ker imam nazaj nagnjeno maternico,...

Žal je temu tako,..UZ marsikaj ne pokaže,...

Nočem vas prestrašit, samo opozoriti vas želim!

LP Pia73

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   slepič
16.12.2004 21:10:59   
baguSka
Hvala Pia73 :zmeden:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   slepič
16.12.2004 21:38:57   
*KAJA*
Lep pozdrav!
Tudi jaz sem imela pred štirimi leti op. slepiča.Pred tem pa sem bila štiri leta skoraj vsaka dva meseca na intenzivni negi,ker sem tudi po tridesetkrat bruhala,da sploh ne govorim o neznosnih bolečinah...
Nikoli niso vedeli kaj bi to lahko bilo,po štirih letih pa le ugotovijo,pa še to sem jim sama povedala,da vsi moji znaki kažejo na vnetje slepiča.Po oparaciji pa mi je zdravnik rekel,da sem imela zelo grdo vse skupaj in kaj sem tako dolgo čakala.Povedal je tudi,da se je kljub vsemu vse dobro končalo in da bi v nasprotnem primeru bilo potrebno zamenjati del črevesa in sečnice.
Prejšnji teden sem bila na laparo in ugotovijo popolnoma zaraščene jajcevode (ni možno odpraviti z nobeno op).Jutri grem k zdravniku in se bom bolj podrobno pozanimala,če je res kaj na tem.Čeprav sama dvomim,da ima slepič kaj opraviti s tem.Če ti je namenjeno,dobiš:duda:,ne glede na op.Se javim takoj,ko izvem kaj novega!LP;)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   slepič
17.12.2004 8:22:28   
simonas
Ne bom trdila kako je s tem, ker sem že tudi jaz spraševala, pa mi ni znal nihče natančno povedat. Odgovor je bil, da je možnost, da imaš zarastline od operacije v trebušni votlini in naj se posvetujem z ginekologom. Jaz se še nisem, tako da nič ne vem. Sem pa imela operacijo slepiča pri 12ih letih in sicer se mi je razlil, imela sem zastrupitev trebušne votline in slepič obrnjen navzgor proti želodcu. Dolgo časa sem imela potem cevko po kateri se mi je stekal gnoj iz trebušne votline. Je pa res, da sem imela najboljšega kirurga, ki je tisti čas delal v Mariboru.

Ne vem kaj naj rečem. Glede na to, da imam že celo življenje redne M in da se mi je ciklus uredil takoj po KT, da moje M niso boleče in ne močne, upam, da vseeno ne gre za zarastline. Baje imajo tisti, ki imajo kaksne cistice na jajcnikih in jajcevodih obupne bolecine ob M.

Par mesecev se pocakam (pa ceprav sem bozicku narocila,da mi nujno prinese :duda:), potem pa bom sla na posvet. Ce pa bo katera prej sla, pa bom vesela, ce bo delila informacije z mano.

Simona

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?