|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 11:58:31   
dadica
Kaj mi lahko malo pomagate kako je stem!Od ponedeljka sem skoz čist na tleh ker ne vem kako je!
Po njihovih izračunih sem v 6-7 t.ampak moje M so bile na 40.50 včasih tudi na 60 dni,tako da je možno da sem noseča manj.Imam vse znake,test +,slabosti,boleče in povečane dojke,zapeka in utrujenost. Moja G je v pon. videla zelo odebeljeno sluznico,tako kot pri nosečnosti,ampak ploda pa ni mogla videt in ni popolnoma prepričana če sem :nosecka: ali ne!

VEM da ne sem delat panike a ta negotovost je nekaj najhujšega,23.2 imam pregled in v laboratorij grem!

vem da vas verjetno gnjavim z istimi vprašanji ampak vseeno hvala za odgovore!
Ali je možno da imam toliko znakov pa gre za slepo nosečnost'Kaj veste o tej slepi nosečnosti in če poznate koga s tem problemom!Jaz še vseeno upam da je bil plod samo premajhen,a želim bit seznajena z vsem!
HVALA IN LP DADICA:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 12:08:20   
saba
slepa nosečnost pomeni da gestacijska vrečka je, v njej pa ni ploda.

kaj G. ti je vidla gestacijsko vrečno ali niti te ne?

nočem te strašit ampak ko sem jaz imela odmrtje ploda septembra, ko sem šla 1. na pregled (ker sem krvavela) je v 5t G. že videl gestacijsko vrečno, ploda pa ne. No čez 10 dni je bil tudi plodek in je bil srček.

hočem samo povedat, da ne moreš narediti nič, samo lepo čakat in mislit pozitivno

lahko da je res pikica še premajhna in se samo skriva

želim ti, da bi blo vse o.k.:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 12:12:09   
SIJA
Dadica pozdravljena,
iz vsega srca ti želim, da gre za zdravo nosečnost oz., da imaš prav glede trajanja nosečnosti.
Sama sem imela slepo jajce pre dobrimi 6 meseci, bile sta le dve prazni gestacijski vrečki brez plodkov.
Ker sem imela pregled šele v 10 tednu sem izvedela šele na pregledu, drugih znakov zato nisem imela, pa že imam dva otročka, tako da malo vem kako to gre.
Sledila je abrazija. Logičnega odgovora zato ni bilo, se pač zgodi.
Iskreno upam, da je vse o.k.
LP Sija:pujs:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 12:14:53   
dadica
saba videla ni nič drugega kt malo pikico ki bi mogoče lahko bil plod ,niti gestacijske vrečke ni omenjala,tako da je verjetno ni vidla.a se ta vrečka vidi takoj ali tudi potrebuje čas tako kot plod?

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 12:30:54   
cmokec
Dadica, pozdravček.

Moja zadnja M je bila 14.1. Danes sem imela prvi pregled, saj me kar malo bolj pazijo, ker sem pred pol leta imela izvenmaternično. Opravila sem tudi UZ, ki je pokazal vrečko velikosti 7 mm v maternici, kar je bila daleč najlepša novička. Videl se je tudi nek rumenjakec, izračunali pa so mi 4t 5/7. Pred narejenim UZ je G. (ne moj) zoprnal, kaj nosečke pošiljajo tako kmalu, saj se nič ne bo vidlo. Omenjal je idealni teden za pregled okoli 8t. Upam, da sem ti kaj pomagala. Počakaj do pregleda, verjetno se bo takrat res bolj razločno vidlo.

:miska::miska::miska::miska:

cmokec

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 12:31:57   
Anonimen
O, super, Cmokec!!!!

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 12:34:22   
pupika
Dadica sigurno je še prekmalu, da bi se kaj videlo.Je pa meni G napisala v kartoteko, da ne vidi ploda, GV pa je bila lepo vidna, no kasneje sem tudi zagledala pikico, kaj je bila ta pikica ne vem. Bom pa kaj več izvedela jutri, bom pa morala it na čiščenje, namreč meni se v 11 tednu plod ni razvil, oziroma ni bilo nobenega odziva. Pri tebi je pa po moje samo še prehitro, kajti srček naj bi začel biti nekje v 7 tednu.

Držim :miska::miska::miska:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 12:36:39   
saba
kot vem se najprej vidi gestacijska vrečka, pol rumenjakec in potem plod....če bi res delali UZ non stop

jaz ti priporočam da se ne sekiraš, da lepo počakaš in misliš pozitivno, boš videla da bo. Verjetno je bilo še vse skupaj prezgodaj

srečno in eno :rozica: zate

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 13:02:59   
Teya
dadica, skušaj se umirit....vem, da je težko to čakanje, a pri tvojih ciklusih je čist mogoče, da je nosečnost še zelo zgodnja....jaz sem imela slepo nosečnost, v 9t še vedno ni bilo videt plodka...pa so me vseeno pustili čakati še par dni, za vsak slučaj, če je bila kasnejša ovulacija...tko, da mislim, da pri tebi še nebi smelo biti panike!
drži se!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 13:08:19   
lol
Tudi pri meni G ni videl ploda bi mogla it na čiščenje
pa sem se tam mal manj k zjokala vprašala,če to ne gre drgač.Je pa reku da lohk počakamo še en teden da bo bolj prepričan če bo kaj.pol naslednji teden je vidu in sedaj imam že fanta starega 5 mesecev in pol.
Držim :miska: zate .

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 13:10:02   
Erdbeere
Tudi pri meni je bila videti samo gestacijska vrečka...ploda pa od nikjer...bila pa naj bi noseča 9t pa še malo....nakar sem začela zelo močno krvavati in morala sem na abrazijo...upam da bo pri tebi vse ok

držim pesti

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 13:25:00   
CIPRESA
Vem dadica, najhujše je čakanje, ker ti po glavi roji 1000 stvari. Ampak nosečnost je pač taka stvar da se vse pokaže šele " ĆEZ NEKAJ ČASA" in moramo na žalost kar lepo čakat do takrat ko nam lahko G. povejo kaj več. Tudi jaz sem mogla čakat na potrditev, ali sploh je kaj v GV en teden, zraven sem še krvavela, tako da me je razganjalo od skrbi, ampak sem probala misliti pozitivno in obneslo se je vsaj za enkrat

CIPRESA 18t

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   slepa nosečnost!!
16.2.2005 14:38:54   
Gina
Po moje si pa manj noseča, če imaš na tako dolg rok M in eni G pač pri tako majhni nos. ne znajo videti nič. Lepo se umiri in počakaj še teden ali dva, pa bo gotovo vse ok. Ne daj se pregnati, češ da je slepa nosečnost. Meni so tako kot eni pred mano tudi rekli, da je prazno, da se nič ne dogaja, pa sem ravno tako jokala kot dež, da na splav pa ne grem - pa še krvavela sem zraven! Ne boš verjela - danes je ta moj ljubi otrok star 9 let. In vse je ok. Tudi s tvojim bo, boš videla.
Pošiljam ti en sonček:), za lažje preživeti čas do naslednjega uz.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?