|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sleep and play
18.12.2006 17:30:08   
kapesanta
punce, kva so to zdej za ene plenice? Sem jih šele včeraj prvič videla? Jih katera uporablja? V čem se pa razlikujejo od klasičnih pampersk?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sleep and play
18.12.2006 19:33:40   
Nisaa
Jst sem jih enkrat kupla  pa so se mi zdele navadne trojka velik boljše drugač pa razlike v velikosti ni blo tko da probaj  jst vem da jih nebom več!user posted image

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2006 20:59:31   
ona
Jaz sem jih tudi enkrat kupla in nisem bila zadovoljna.se točno ne spomnim kaj je bilo narobe,saj jih potem nisem več kupovalauser posted image
verjetno so premočileuser posted image
najboljš,da provaš en paket

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2006 23:07:41   
eya
Takole je napisala zmajči25 o pamperskah:

user posted image   
RE: Plenice Pampers
17.12.2006 23:23:07   

showPicture("12/17/2006 11:23:07 PM",0,0,0,1241047,89)
user posted image

zmajči25
user posted image
Livia med temi Pamperskami, ki si jih naštela je razlika v ceni in modelu plenic. Sleep&Play naj bi bile najcenejša varianta Pampersk, vendar do sedaj nisem zasledila nobene, ki bi jih hvalila, saj naj bi vse premočile. Active Baby so klasična varianta plenic, ki jih tudi uporablja največ ljudi, meni osebno včasih premočijo. Let`s go pa so pleničke narejene kot spodnje hlačke - jih samo gor potegneš (ni nobenega lepljenja zavihkov). Ko pa jih hočeš zamenjat jih samo ob strani stržeš. Vsi našteti modeli plenic so narejeni na Poljskem za vzhodni trg. 

V Sloveniji pa izključno v Mullerju (ker si oni sami direkt iz Nemčije uvažajo vso robo) dobiš Pamerske Active fit, Baby dry in Easy up.
Active fit - meni osebno najboljše plenice. user posted image Ne vem če so mi kdaj premočile, tudi če se nismo mogli nekaj ur previti. Imajo elastične zavihke in mrežico za boljše vpijanje plenice. So tudi zelo tanke in mehke. Priporočam!
Baby dry - zelo podobne oz. enake kot Active baby, ki jih prodajajo pri nas.
Easy up - enake kot Let`s go, ki jih prodajajo pri nas.

Ne pa mešat med sabo plenic Active baby in Active fit, ker je bistvena razlika tako v kvaliteti kot v ceni.

Je pa kopirano iz tele strani: http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1241047

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!