Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 23.9.2007 15:10:52
|
|
|
|
blue sky
|
Probaj z alkoholom, niti slučajno pa ne s kakšnim acetonom ali z nečim, kar razžira.
|
|
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 23.9.2007 15:42:35
|
|
|
|
*goldfish*
|
Mi smo imeli na keramiki zalepljeno gor preprogo in sva se z mojim kar pošteno namučila da sva drgnila dol lepilo. Z nožem. Saj vidiš da nimam predloga! Res bognedaj da bi aceton zlivala gor, ker jaz sem ga in se je vse samo še potem vleklo in razpacalo.
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 23.9.2007 17:35:39
|
|
|
|
ziva_
|
probaj z vroco vodo in gobico. pa malo drgni in lepila ne bo vec jaz vedno tako delam... vcasih si se pomagam z ziletko (ce je debel sloj lepila)
|
|
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 23.9.2007 17:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Steleks našpricaj, potem pa vročo vodo na gobico. Če pa imaš paro, daj še s tem. Drugače pa pomaga tudi jedilno olje. Ponavadi smo morali mi mulci s hladilnikom dol drgnit nalepke, pa nam je tako ratalo.
|
|
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 24.9.2007 14:59:14
|
|
|
|
Bejba
|
Olje pomaga, preverjeno. Namaži z oljem, malo počakaj in potem poskusi odstraniti. Jaz z oljem odstranjujem nalepke (deklaracijo) na kakšnih stvareh, ki jih kupim, ker me to tako razjezi, da napopajo ceno in deklaracijo na najbolj nemogoče in vidno mesto .
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?