Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sled krvi po spolnem odnosu 30.8.2007 12:36:04
|
|
|
|
ljubljana
|
Sama nimam take izkušnje tako, da je najbolje, da se obrneš na svojo ginekologinjo.
|
|
|
|
RE: sled krvi po spolnem odnosu 30.8.2007 13:11:40
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Meni se to tudi občasno dogaja, ginekologinja pa mi je rekla, da včasih pri spolnem odnosu pride do poškodbe vaginalne stene oz. da partner malo rani maternični vrat (lahko poči tudi kakšna žilica). Prvič sem zagnala totalno paniko, ampak se je izkazalo, da je bila odveč, saj je bila krvavitev izredno majhna in ni imela nobene veze z nosečnostjo. Moraš pa vedeti, da nisem strokovnjakinja, zato če te skrbi, pojdi do osebnega G. Lp
|
|
RE: sled krvi po spolnem odnosu 30.8.2007 13:17:10
|
|
|
|
orhideja75
|
Najbolje, da pokličeš G., mogoče pa se je že začelo in boš rodila pred rokom.
|
|
RE: sled krvi po spolnem odnosu 30.8.2007 13:25:55
|
|
|
|
Naty*Taja
|
lahko je pa je bil čepek in je slučajno na isti čas kot sperma? Mogoče boste pa res kmalu rodili - glede na št tednov je itak blizu
|
|
RE: sled krvi po spolnem odnosu 9.9.2007 18:41:21
|
|
|
|
setev
|
Semv desetem tednu nosečnosti. Zadnjic, ko sva imela z možem odnos ni bilo krvi, danes pa sva zasledila kri in naju je kr panika . Upam, da ne bo veliko. V ponedeljek sem bila pri ginekologu in je rekel, da spolni odnosi so eventuelno normalni ce je vse normalno in ce ni krvavite. Zdaj vidim, da ne bova smela vec, vsaj nekaj casa. Upam, da bo vse OK.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......