Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 13:52:47
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz mam tudi polno strij, pa se začuda s tem ne obremenjujem. Glede na to, da me pa vse drugo moti na meni.
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 13:58:09
|
|
|
|
poška
|
jaz jih pa po riti/trebuhu nimam, jih imam pa po joškah glede slavnih pa - retuširanje in fotomontaža tukaj pa malo informacij http://www.aamv.si/
< Sporočilo je popravil poška -- 28.5.2007 14:02:00 >
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:06:18
|
|
|
|
Zahi
|
misliš, da je Pamela dobila take ob rojstvu?
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse kar priporočajo za odpravo strij je larifari,velik LARIFARI.Za ta denar,ki ga zahtevajo raje kupi kaj koristnega.Mislim,da skoraj ni ženske,ki jih nebi imela.A ne JAS?
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:27:01
|
|
|
|
Zahi
|
ne vem kaj se tako sekirate.. moški tega dejansko ne opazimo.. če nam pogled prevzame huda ritka ipd torej.. strije gor al dol.. če je ženska sexy je sexy.. strije tega ne pokvarijo..
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako si slavne odstranijo strije? Tako kot mozolje, gubice, celulit, dlake.....z računalniško pomočjo
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:32:52
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kako si slavne odstranijo strije? Tako kot mozolje, gubice, celulit, dlake.....z računalniško pomočjo in s kirurško tko, da.. ne se sekirat.. če ste možu sexy.. ste sexy.. konc..
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:33:46
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kako si slavne odstranijo strije? Tako kot mozolje, gubice, celulit, dlake.....z računalniško pomočjo
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:44:05
|
|
|
|
puncica
|
Jst pa verjamem v to da ženske ni nujno da imajo strije, sama nimam niti ene, pa imam dva otroka, pa sem se sam z navadnim nivejnim mleko mazala ko je glih bil cajt, tako da ja lahko so tud brez strij. Hja mam pa celulit
< Sporočilo je popravil puncica -- 28.5.2007 14:45:59 >
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:50:04
|
|
|
|
jade1
|
Jaz imam 1 strijo na trebuhu, ki se mi je naredila na koncu 3 nosečnosti. In se sploh ne sekiram, da jo imam.
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:51:07
|
|
|
|
jade1
|
Celulit pa imam in se tudi nič ne sekiram.
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 14:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vidi, da se bliža poletje Imam strije, celulit, po novem pa še mozolje. Če katera karkoli od navedenega potrebuje, naj piše na ZS. Jaz pa trdim, da je vse navedeno samo odraz notranje lepote . Nekje mi je mroala ven izbiti, ne? Sicer pa... A vi veste, kaj se da narediti z računalnikom? V photoshopu? Ma - na enih slikah sem sama sebi všeč.
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 15:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj ko to berem se mi zdi da jih imam sam jas! Vse pravte da jih nimate al pa 1 po dveh porodih. Jas pa po enem porodu cele plave noge.
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 15:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam strije, celulit, ..... pa sploh še nimam otrok .
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 17:02:22
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Joj ko to berem se mi zdi da jih imam sam jas! Vse pravte da jih nimate al pa 1 po dveh porodih. Jas pa po enem porodu cele plave noge. Nosečnost ni noben pogoj, da jih dobiš. Moja mama jih je pri prvi nosečnosti fasala, da je blo joj, jaz npr. nobene. Čist odvisno od elastičnosti kože. Ti pa žal ne znam pomagat.
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 17:15:15
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz jih imam po nogah, samo že pred nosečnostjo. Po trebuhu pa na srečo nisem nobene pridelala.
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 17:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, jaz jih imam že tam nekje od 14. leta po stegnih, se mi zdi. Pa me sploh ne motijo. Bolj mi je celulit grd, ampak tudi tega ni toliko, če shujšam. Drugače pa ne vem. Botoks mogoče? Kakšnega lepotnega kirurga vprašaj. Vem, da si igralke npr. pred podelitvijo oskarjev že po dva meseca injekcije botoksa v rit šutajo, da imajo bolj trde in lepo stoječe riti. Ma ni da ni za denar. Ne samo photoshop. To je minimalizem.
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 17:40:38
|
|
|
|
dory
|
ocitno sem slavna...namrec pridelala nisem niti ene strije sam slauf :)
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 17:45:36
|
|
|
|
Magi*
|
prvič: se mi zdi, da vendarle večina žensk ima strije in so tiste brez v manjšini. drugič: mogoče se moraš pa enostavno navadit nanje in jih sprejeti in najti v/na sebi nekaj lepega, kar boš občudovala. jaz imam strije in nekaj celulita, pa se sploh ne sekiram. itak trebuha ne mislim več razkazovat, meni je pa čisto všeč tak, kot je. celulita pa tudi ne dam, no ja tudi, če bi ga hotela dati, ne bi hotel drugam, mu je pri meni najlepše a da slavne so pa popolne? ja valjda, potem pa svizec zavije čokolado.
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 18:06:44
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Imam strije, celulit, po novem pa še mozolje. Če katera karkoli od navedenega potrebuje, naj piše na ZS. Ne zameri, Raho, ampak mislim, da imam jaz boljšo ponudbo od tebe, saj vsemu zgoraj naštetemu lahko dodam še popokane kapilare po nogah. Nelojalna konkurenca, vem, ampak jeb*** ga, taki cajti so
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 18:17:45
|
|
|
|
Magi*
|
nejcko, ti si kar misli, da jih imaš sam ti nekje se pa mora poznati, da po 12 ur na dan presedim za računalnikom.
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 19:10:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No jaz imam natanko 5strij na joškah, ki so trenutno tako zbledele, da se jih ne vidi. Pa tut celulita nimam. Ampak bi raje imela strije, pa vsaj rit za pogledat, ne pa da imam zadaj tablooo! Strije se poleti, ko si zagorel itak skrijejo, enako celulit (vsaj po mojem mnenju), rit pa ostaja ploska vedno!
|
|
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 19:51:38
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris rit pa ostaja ploska vedno! Menjave?
|
|
RE: slavne ženske in strije 28.5.2007 20:27:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: london_paris rit pa ostaja ploska vedno! Menjave? Za tvojo takoj....!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.