Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slavistke (in/ali mamice dijakov) 31.3.2010 19:40:53
|
|
|
|
majch
|
definitivno gre za sklope. In ni nobena medpona, da bi jaz vedela, s katero bi se delale zloženke.
|
|
RE: slavistke (in/ali mamice dijakov) 31.3.2010 19:46:13
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch definitivno gre za sklope. In ni nobena medpona, da bi jaz vedela, s katero bi se delale zloženke. tako je
|
|
RE: slavistke (in/ali mamice dijakov) 31.3.2010 19:57:14
|
|
|
|
Felicita
|
hvala potem moja logika še deluje kokr je treba. sam v rešitvah knjig za maturo piše zloženka... pol se pa pejt
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: slavistke (in/ali mamice dijakov) 31.3.2010 20:00:00
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita hvala potem moja logika še deluje kokr je treba. sam v rešitvah knjig za maturo piše zloženka... pol se pa pejt sedemindvajset je sklop, ker imajo vse besede posamezno svoj pomen , druge knjige vrži stran
|
|
RE: slavistke (in/ali mamice dijakov) 31.3.2010 21:28:11
|
|
|
|
bskrle
|
Tudi nas so učili, da je to sklop.
|
|
RE: slavistke (in/ali mamice dijakov) 31.3.2010 22:06:45
|
|
|
|
majch
|
stric Toporišič je še vedno avtoriteta za take reči, priročnike delajo pa vsemogoči ljudje, ki delajo vsemogoče napake.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?