Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 9:49:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: slano testo - lepljenje 26.11.2007 10:01:17
|
|
|
|
lelaval
|
mokro vem, da lepim le z vodo, zanima me za suho. Kakšen pa je mekol? Gre se mi zato, da bi lepila gor bleščice (saj najlažje je naredit z lepilom z bleščicami - to je za najmlajšo), jaz bi pa z večjima lepila bleščice, ki so v škatlici (kot prah), ker se mi zdi, da so lepše. Pa, da se ne vidi potem spodaj kakšno lepilo ven. Kaj pa belo lepilo za ustvarjanje? A bi bleščive ostale gor, če jih lepim le z vodo na mokro testo?
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 12:20:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: slano testo - lepljenje 26.11.2007 14:37:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vedno lepila gor samo slano testo, bi pa uporabila Mekol al pa kar UHU für alles Klebber Sej ne vem, kater je, tisti konicasti, ki je pac za vse. Men je slo se vse od Mekola stran s pranjem Ravno zaradi tega ga v vrtcih uporabljajo LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2007 14:52:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: slano testo - lepljenje 27.11.2007 10:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam tistega za les, papir, stiropor, tekstil .. in s tem tudi v vrtcu delajo, ce se jaz prav spomnim - tamali se je zanc po temno modri majcki napacal z lepilom, pa je slo vse dol LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2007 13:07:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: slano testo - lepljenje 27.11.2007 14:22:01
|
|
|
|
nemrak
|
, a mi prosim, lahko napišeš kako narediš slano testo????
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?