Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sladkorna in sprožitev poroda 17.1.2011 9:53:10
|
|
|
|
darchy82
|
Pozdravljene . Nikjer nisem zasledila, če je mogoče tema že odprta. Skratka, čez 4 dni imam PDP ampak izgleda da se našemu še nikamor ne mudi. Imam pa tud nosečniško sladkorno, ki jo normalno kontroliram samo s prehrano, tako da inzulina ne rabim. Ne vem pa, koliko dni čez rok moraš bit v tem primeru, da ti sprožijo porod, ker sem že malo neučakana, poleg tega mi dieta že mal preseda, pa še skrbi me da ne bi bil prevelik, čeprav so bile po zadnjem UZ pred 4 tedni meritve normalne. A je katera imela podobno izkušnjo? Hvala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2011 10:09:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: sladkorna in sprožitev poroda 17.1.2011 10:25:32
|
|
|
|
Putka
|
Pa saj lahko malo pogoljufaš, zdaj pa res ne bo nič spremenilo... Čeprav sem jaz zadnji mesec v prejšnji ene 4 kg dobila, pa mi je dr.Štolfa med popadki ene 20 min predavanj o zdravem življenju, srčnožilnih boleznih itd. držala
|
|
|
|
RE: sladkorna in sprožitev poroda 17.1.2011 10:34:02
|
|
|
|
darchy82
|
Sej če sem čist iskrena mi je res že mal "dol padlo vse skup" glede diete, čeprav si še vedno govorim, da teh par dni bom že zdržala . Nočem bit preveč egoistična, ker pač ne gre samo za moje zdravje. Se še vedno trudim pri prehrani, sem se pa nehala sekirat. Upam, da res kmalu dočakam našega Pa hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: sladkorna in sprožitev poroda 17.1.2011 21:42:50
|
|
|
|
Najaa
|
Če imaš sladkorno, te itak ful spremljajo in redno merijo otroka tako da če bi bil pretežek, bi se to že vedelo. Tak da ti zarad tega ne bodo sprožili. Ko boš 2 tedna čez rok, ti bodo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
otroksymbakoliko otrok imate?enega (
44%)
dva (
31%)
tri ali več (
25%)
Število vseh glasov: 102Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!