|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sladkorna ?
31.7.2006 22:31:16   
Anonimen
A mogoče katera ima sladkorno v nosečnosti. Danes sem bila na enournem testu in moram počakati na izvide.

Zanima me kako je treba ravnati naprej ....mi lahko katera malo napiše o tem?

Sem pa v 23t voda je bila uredu ne vem pa če je gledala zaradi diabetisa vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sladkorna ?
1.8.2006 8:33:50   
Jana4
tudi pri meni so odkrili gestacijski diabetes nekje v 20 tednu.
ker nisem imela velikega ostopanja od normalnega sem imela samo dieto in z njo sem potem uravnavala sladkor v krvi skoraj  konca nosečnosti. Zadnji teden pred porodom pa sem dobivala zjutraj inzulin ker se mi je sladkor začel povečevati samo zjutraj.
Vse skupaj ni nič tako groznega kot se morda sliši. Pupe so zdrave ( noseča sem bila s trojčki) nobena nima probleme z sladkorno tudi pri meni je po porodu čisto vse ok nimam nobenih problemov več z diabetesom, najbolj pomembno je da se držiš pravil prehranjevanja.
lp in lepo nosečnost še naprej

Jana

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2006 12:07:13   
nikak
Ker mi je enourni test pokazal povišano vrednost sladkorja v krvi, me je ginekolog napotil še na triurni test na Polikliniko v Ljubljani. Tudi tam se je pokazalo, da imam gastracijski diabetes. Še isti dan sem imela predavanje o zdravi prehrani, dali so mi navodila za dieto. Čez tri teden sem imela kontrolo, sladkor je bil še vedno malenkost povišan. Ostajam na dieti, s tem, da si moram zdaj sama doma meriti vrednost sladkorja v krvi in ketonov v urinu. Kontrolo imam spet čez tri tedene, ki bodo minili danes teden. Bom videla, kakšen bo rezultat tokrat. Upam, da se sladkor umiri, da ostanem le na dieti. Pa, da bom lahko rodila normalno.

Še to - zaradi tega mi ginekolog vsakič dela UZ in meritve velikosti otroka - zaenkrat je vsaj tu stanje OK, kljub na trenutke povišanemu sladkorju v krvi.

LP

(odgovor članu Jana4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2006 21:34:26   
Anonimen
Hvala vam pol verjetno res ni tako hudo kot se sliši.

Me pa zanima česa ne smem jest za sladko vem da ne smem je še kaj takšnega?In kako zgleda dieta ali to dieto dobiš pri gin?No jaz jutri zvem in upam da nimam sladkorne vendar sem se hotla mal v naprej pozanimat .
HVALA VAM!!1

(odgovor članu nikak)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......