|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabosti pri jemanju bromergona
31.3.2008 18:20:08   
Rakica_80
En lep pozdrav vsem!
Kot vidite sem nova na tem forumu, pa se še malo iščem!
S partnerjem se mučiva narediti user posted image  že dobre dve leti.....obiskala sem takrat že svojega ginekologa in mi je svetoval da počakam še pol leta, ker je možno da vpliva psiha na vse to....jaz sem počakala, ampak sem čutila da nekaj ni vredu!
Po enem letu sem prišla nazaj k njemu in povedala da nisem še zanosila. On me je napotil k doktorju Ravnikarju v bolnico Izolo na preiskave.
Ugotovili so da imam previsok prolaktin in mi je dal terapijo mesec dni jemanja tablet.
Jaz bi prosila kogar koli, ki mi lahko razloži kaj o tabletah Bromergon.
Jemljem jih skoraj mesec dni.......ko sem začela jemati te tablete sem imela vrtoglavice, slabosti, počutje je bilo neopisno!
Po dveh tednih jemanja se mi je stanje poboljšalo,.........en teden je bilo vse vredu, za tem so se  začele ponovno slabosti-ampak jutranje, napihnjen trebuh in konstantno odvajanje vode!!!
Kaj so to tudi stranski učinki?
Test za nosečnost sem delala tri dni po ovulaciji,ki naj bi jo imela s temi tabletami in test mi je pokazal negativno!
Kaj sem prezgodaj delala test?
Kaj naj naredim,...tako si močno želivauser posted image  !!!!!
Hvala v naprej!
Bebiii iz Kopra!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 31.3.2008 18:52:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabosti pri jemanju bromergona
31.3.2008 21:52:22   
metuLJchy
bebii tudi sama imam težave s prolaktinom, in to kar visokim. Ja, previsok prolaktin je razlog da ženska ne more zanosit. Ker sploh ne pride do ovulacije, zaradi česar tudi do zanositve ne more prit. Žal je pri nas edino zdravilo bromergon, oz. slišala sem da se na KC dobi še nekaj drugega. Tudi meni je delalo blazno slabo po bromergonu, kar sem brala na forumu tudi ostalim puncam. Kdaj ga piješ, kakšno dozo imaš? Priporočam ti, da ga vzameš tik pred spanjem in poskušaš čimprej zaspat, pa seveda ne ga jemat na čisto prazen želodec. Vsaj košček kruha pojej. Kako visok je tvoj prolaktin? Ne obupat zaradi bromergona, je res eno grozno zdravilo, jaz sem probala vse živo da bi šlo brez njega - pa ga na koncu spet pijem. Če rabiš še kakšno informacijo le vprašaj!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2008 22:22:50   
Rakica_80
Hvala Metuljchy!user posted image
Pijem ga že skoraj en mesec in to zjutraj po zajtrku in zvečer ob devetih!
Moj prolaktin je malo zvišan kot je v normali in zato ne pride do ovulacije,....saj tako mi je povedal Dr. Ravnikar.
Zdej koliko imam točno, ti bom znala povedat 8.4,.....!
Komaj na sveže se zdravim pa ti nebi znala povedat koliko točno je!
7.4 moram dati še enkrat kri in osmega na kontrolo!

Koliko pa ti imaš visok prolaktin?
Koliko časa se že zdraviš?
Jooooj kako je meni grozno, res si želim da je vsega enkrat konec in da je vse to za manouser posted image !
Koliko žensk zanosi med jemanjem Bromergona?
In koliko % pomaga Bromergon?
Jaz ti želim, kot vsem skupaj da čim prej dobimo maleuser posted image
Hvala še enkrat in lep večer želimuser posted image !

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2008 13:39:38   
metuLJchy
Bebii le pogumno naprej, glej jaz poznam preko RR 5 punc (vključno z mano), ki so imele ali imajo (imamo) težave z prolaktinom. Z njimi sem v kontaku max. 1 leto, od tega vem da sta 2 medtem zanosili (čestitke!!!), za eno srčno upam da to še v tem mesecu izve, 2 se pa še matrava s prolaktinom, ampak verjamem da boma tudi midve in seveda tudi ti prej ko slej zagledale user posted image . Sporoči ko boš vedela kako kaže s prl!

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2008 15:55:34   
Rakica_80
user posted image Jojjj.......prav so mi šle solze na oči, kako si lepo napisala!
Cim bojo izvidi, ti bom javila, sigurno-8.4!
Čestitke za une, ki so zanosile in pesti držim za nas!!!user posted image
Še nekaj bi te vprašala,.........koliko cajta pa so jemale Bromergon ,pred user posted image ?
Lep sončen in nasmejan pozdrav iz Kopra ti želim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2008 9:56:36   
metuLJchy
Bebiii bom stiskala pesti zate, ko bodo pa izvidi pa sporoči. Mislim, da bromergon kar hitro pomaga, pri meni vem da mi je prl. padel v 2 tednih iz 184 na 49 (jaz sem imela res zelooooo previsokega), normalno je nekje do 30. Vidim da je še ena primorka med nami, jaz sicer nisem čisto prava, ker sem preveč "severna", ma vseeno...

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2008 12:18:48   
Rakica_80
Ciao Metuljchyuser posted image
Danes sem ležala eno uro v bolnici, ker so mi tri krat vzeli kri,...
Dr. mi je rekla da tako merijo nihanje prolaktina.....za izvide pa zvem jutriuser posted image
Upam da bo vse okuser posted image
Jutri ti javim ostalo!!!user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 7.4.2008 12:20:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2008 12:49:54   
YULIAH
Draga Bebiii, mislim nate, in upam da se ti bo prolaktin končno znižal na normalno. Javi kako si uredila

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2008 13:01:22   
Rakica_80
Ciao Yuliahuser posted image user posted image
Hvalaaa resuser posted image user posted image user posted image upam da se je znižal!!Jutri ti javim, ko pridem iz bolnice!
Lep sončen dan iz Kopra ti želim user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2008 13:04:18   
Anonimen
Še ena spodbuda. Tudi jaz imam vedno zvišan prolaktin, vendar ne preveč, nekje okrog 40 se vedno vrti. Zato sem jedla tabletke samo v času postopka umetne oploditve. Jedla sem dostinex, 2x na teden, zvečer pred spanjem in mi ni bilo nič slabo. Po dolgem času smo tudi mi nosečiuser posted image . Probaj se zment, če ti menjajo bromergon za dostinex, mogoče ti bo pa manj slabo. Vendar neglede na vse tegobe, jih ne nehaj jest, razen če ti zdravnik tako pove. Srečno in čim manj slabosti oz čim prej nosečniške slabostiuser posted image

(odgovor članu YULIAH)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2008 13:12:35   
Rakica_80
Hvala tiuser posted image user posted image user posted image !
Jutri grem Dr. pa ga bom vprašala za te tablete!
Tebi pa srečnouser posted image in zdravegauser posted image !
Ciao!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2008 14:21:45   
Rakica_80
Pozdravljeneuser posted image
Danes imam zelo dobro novico in sicer Prolaktin mi je padel na normalo,......drugače sem ga imela malo zvišanega 42.0!!!!!
Od danes mi ni potreba več jemati Bromergona ampak sledi preiskava kjer mi bojo vbrizgali tekočino v materično votlino......itd....sej veste da ne razlagam!!!
Tudi  fant bo moral še enkrat na spermiogram,...ker je bilo količinsko premalo , pa bo moral zopet akcijo v bolnicouser posted image

Povejte mi prosim kako izgleda ta preiskava in če kej boli?
Zdravnik mi je rekel, da če bo vse vredu, da v roku dveh mescev lahko user posted image .

Metuljchy ,srčno upam, da se bo tebi tudi hitro zmanjšal prolaktin in sem sigurna da bo ,......občutki me ne varajo nikdaruser posted image user posted image user posted image
Preiskavo pa imam čez dva tedna, ker moram počakatuser posted image  da pride in zgine!
Ciao.....se še slišimo!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2008 10:38:31   
metuLJchy
bebii čestitam za prolaktin! user posted image user posted image  In seveda da si rešena našega mučitelja (čeprav včasih rešitelja) bromergona. Preiskava s tekočino je verjetno HSG. Kaj naj ti rečem, ni najbolj prijetno, malo zašpikaka in bolje da si tisti dan doma potem, se pa da preživet in se potem pozabi user posted image  Zdaj stiskamo pesti da vam čimprej rata, koliko časa pa se trudite za user posted image ? Jaz pa sem včeraj dobila 6 novih škatel bromergona user posted image , ma kaj čem... v juniju pa upam da bom imela že vse papirje in da gremo v postopke za umetno oploditev (če bodo vsi papirji štimali, ...). Sem kar malo vere spet dobila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2008 19:39:13   
Rakica_80
Ja res sem tudi jaz presrečnauser posted image user posted image user posted image
17.4 grem na Hsg.....ma ni panike bom že preživelauser posted image user posted image user posted image
Midva se trudiva že dobro leto brez zdravnika.....za tem sem obvestila mojega ginekologa da si želivauser posted image zelo močno.....pa me je napotil k Dr.Ravnikarju v bolnico Izolo! Leto in pol vse skupaj....
Zdravnika nebi zamenjala nikoli!!!!
Vsaki bi priporočala, ki ima probleme zuser posted image  da se obrne na njega!
Jojjjj......6 škatlic Bromergonauser posted image user posted image user posted image
Ma sej bo tudi to pri tebi  šlo mimo in boš hitro user posted image .
Včasih se nam v življenju pojavijo problemi, ki jih moramo znati rešit......nas je doletel TA problem in sem sigurna da ga bomo vse rešile!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Metuljchy drži se....pa se ti še javim in ti povem kako je šlo na Hsg.
Pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.4.2008 19:03:59   
Anonimen
Malo me je nostalgija prijela in sem šla brat vas ki še čakate na user posted image in vam želim vliti malo upanja.......
Tudi jaz sem se zdravila z Bromergonom pri dr. Ravnikarju, koliko točno sem ga imela se ne spomnim več, vem pa da je bil zelo visok, če je bil okli 175 je bilo še dobro. Katastrofa skratka. Da o stranskih učinkih ne govorim.....In sem ga jemala 3 mesece, nato pa mi je svetoval naj ga neham jemati in 3 mesece naj vsak drug dan user posted image skozi cel ciklus da bova ja ujela O. In je res 3 mesec ratalo, žal pa se je končalo s SS. To je bilo junija predlani.
Od žalosti nisem šla niti več nazaj do G, sem rekla da do konca leta narediva malo pavze in se greva januarja spet pokazat Ravnikarju.
user posted image user posted image user posted image In januarja je bil test ponovno pozitiven in sedaj se zraven mene na tleh igra 6 mesečnik.
Tako da ne obupati, jaz sem zanosila čisto po naravni poti, pa mi je dr rekel da to sploh ne bo mogoče zaradi izredno visokega prolaktina.

Pa srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?