|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost v devetem mesecu
10.3.2008 20:50:12   
zivica
Sem tretjič noseča. Prvič sem imela slabost v prvem trimesečju in nekje  4 tedne, drugič tudi nekaj takega. To nosečnost pa se je slabost zavlekla kar do 16 tedna, sedaj pa sem v 37 tednu in mi je danes zopet cel dan slabo.

Ali je imela katera slabost tudi zadnji mesec?
Kaj pomaga?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost v devetem mesecu
10.3.2008 20:55:07   
Naja30
Slabo mi je bilo prve 3 mesece. Zdaj sem v 30t in mi je že kakšna 2t spet slabo. Baje naj bi to bilo zato, ker maternica pritiska na želodec. Tako mi je G rekla. V mojem primeru bi znalo biti res, ker sem zelo aktivna s 15m hčerko, veliko se prepogibam in jo dvigujem. Posledično me zelo zgaga peče in slabo mi je. Ponavadi zvečer.

(odgovor članu zivica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 20:57:47   
2.2.
meni je bilo slabo in sem bruhala od začetka nosečnosti do 7 meseca potem pa konec hvala bogu ker me je izčrpalo do konca

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 21:18:55   
kjava
Meni je blo tud prve mesece, pol pa spet zadnji mesec. Sem predviodevala, da zato, ker mi otrok tišči na želodec. Mater, sem pametna user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 22:03:21   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: zivica

Sem tretjič noseča. Prvič sem imela slabost v prvem trimesečju in nekje  4 tedne, drugič tudi nekaj takega. To nosečnost pa se je slabost zavlekla kar do 16 tedna, sedaj pa sem v 37 tednu in mi je danes zopet cel dan slabo.

Ali je imela katera slabost tudi zadnji mesec?
Kaj pomaga?

joj...meni je bilo od prvega teda...in do zadnjega dneva...skooooooooooooz slabo..nič batuser posted image  

(odgovor članu zivica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 22:04:03   
mami_miki
meni ni nič pomagalo..razen da sem večkrat jedla...pa še to mi je le mal pomagalo...no boljš malo kot nič, že zelo dost pomeni

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2008 11:51:17   
_Miška_
Joj meni je tudi pogosto slabo zdaj ko sem v devetem mesecu. Bedno user posted image
Mi je bilo prve tri mesece, pa zdaj proti koncu mi je spet. Verjetno je res zaradi pritiska otroka na želodec. Probaj jesti večkrat na dan in v manjših količinah. Meni to pomaga, vendar se kdaj tudi pregrešim in slabosti so tu. 

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 18:02:27   
Zofy
Ja, meni je tudi slabo včasih, sem pa v 9. mesecu. Mi je bilo slabo do 17. tedna, pol je bilo mesec in pol ok, pol mi je bilo spet slabo in spet minilo in zdaj spet. G pravi, da je to normalno in kot ste že rekle, mi je slabo zato, ker maternica pritiska na želodec. Torej večkrat jest po malem in zdržat še "par dni" do konca user posted image

(odgovor članu _Miška_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2008 21:01:51   
Naja30
Ah, meni nič ne pomaga večkrat jest po malem. Večkrat moram jest po malem že zarad sladkorne, ne sam zarad tega. Konec dneva se pač pojavijo vse bolečine, pekočine in ostalo.user posted image  Kot ste rekle, bomo že zdržale, saj bo kmalu konec.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2008 21:15:55   
StBarbara
Meni je tudi obupno slabo že dober teden, pa sem v 31 tednu, tako, da bo res nekaj na tej "maternici" user posted image .

Nekaj sem edino zasledila pri Pušenjaku, da je možna tudi intoleranca na sladkor user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?