Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slabost v devetem mesecu 10.3.2008 20:55:07
|
|
|
|
Naja30
|
Slabo mi je bilo prve 3 mesece. Zdaj sem v 30t in mi je že kakšna 2t spet slabo. Baje naj bi to bilo zato, ker maternica pritiska na želodec. Tako mi je G rekla. V mojem primeru bi znalo biti res, ker sem zelo aktivna s 15m hčerko, veliko se prepogibam in jo dvigujem. Posledično me zelo zgaga peče in slabo mi je. Ponavadi zvečer.
|
|
|
|
RE: slabost v devetem mesecu 10.3.2008 20:57:47
|
|
|
|
2.2.
|
meni je bilo slabo in sem bruhala od začetka nosečnosti do 7 meseca potem pa konec hvala bogu ker me je izčrpalo do konca
|
|
|
|
RE: slabost v devetem mesecu 10.3.2008 21:18:55
|
|
|
|
kjava
|
Meni je blo tud prve mesece, pol pa spet zadnji mesec. Sem predviodevala, da zato, ker mi otrok tišči na želodec. Mater, sem pametna
|
|
|
|
RE: slabost v devetem mesecu 10.3.2008 22:03:21
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivica Sem tretjič noseča. Prvič sem imela slabost v prvem trimesečju in nekje 4 tedne, drugič tudi nekaj takega. To nosečnost pa se je slabost zavlekla kar do 16 tedna, sedaj pa sem v 37 tednu in mi je danes zopet cel dan slabo. Ali je imela katera slabost tudi zadnji mesec? Kaj pomaga? joj...meni je bilo od prvega teda...in do zadnjega dneva...skooooooooooooz slabo..nič bat
|
|
|
|
RE: slabost v devetem mesecu 10.3.2008 22:04:03
|
|
|
|
mami_miki
|
meni ni nič pomagalo..razen da sem večkrat jedla...pa še to mi je le mal pomagalo...no boljš malo kot nič, že zelo dost pomeni
|
|
|
|
RE: slabost v devetem mesecu 11.3.2008 11:51:17
|
|
|
|
_Miška_
|
Joj meni je tudi pogosto slabo zdaj ko sem v devetem mesecu. Bedno Mi je bilo prve tri mesece, pa zdaj proti koncu mi je spet. Verjetno je res zaradi pritiska otroka na želodec. Probaj jesti večkrat na dan in v manjših količinah. Meni to pomaga, vendar se kdaj tudi pregrešim in slabosti so tu.
|
|
|
|
RE: slabost v devetem mesecu 11.3.2008 18:02:27
|
|
|
|
Zofy
|
Ja, meni je tudi slabo včasih, sem pa v 9. mesecu. Mi je bilo slabo do 17. tedna, pol je bilo mesec in pol ok, pol mi je bilo spet slabo in spet minilo in zdaj spet. G pravi, da je to normalno in kot ste že rekle, mi je slabo zato, ker maternica pritiska na želodec. Torej večkrat jest po malem in zdržat še "par dni" do konca
|
|
|
|
RE: slabost v devetem mesecu 11.3.2008 21:01:51
|
|
|
|
Naja30
|
Ah, meni nič ne pomaga večkrat jest po malem. Večkrat moram jest po malem že zarad sladkorne, ne sam zarad tega. Konec dneva se pač pojavijo vse bolečine, pekočine in ostalo. Kot ste rekle, bomo že zdržale, saj bo kmalu konec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?