Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slabost po spolnem odnosu 31.5.2007 7:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
hm....mogoče si bila le preutrujena in je bil spolni odnos le tista pika na i...Mogoče bi ti bilo vseeno slabo. Noseča? Nizek pritisk?
|
|
|
|
RE: slabost po spolnem odnosu 31.5.2007 8:25:59
|
|
|
|
srki
|
Lahko se te pa loteva kakšna viroza, pa je glih takrat udarila na površje slabost. Mogoče pa nosečnost?
|
|
|
|
RE: slabost po spolnem odnosu 31.5.2007 9:52:01
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se opravičujem, ker sem danes anonimna, večina me dobro pozna; je pa mal delikatna tema. Včeraj zvečer sva imela odnose. Ko se je končalo, mi je blo tolk slabo, kot še nikoli v življenju. Sicer nisem bruhala, veliko pa ni manjkalo. Kaj takega se mi še ni zgodilo. kaj ti ni bilo še nikoli slabo v življenju.. pač te je slabost ujela ravno po sexu.. če te je orenk "nabutal" te je tudi orenk "prešejkal".. torej želodec hop hop hop.. če si pa kaj takega pojedla.. je pa to samo botrovalo k slabosti.. ne?
|
|
|
|
RE: slabost po spolnem odnosu 31.5.2007 10:24:04
|
|
|
|
snake
|
viroze prihajajo!!!
|
|
|
|
RE: slabost po spolnem odnosu 31.5.2007 11:21:50
|
|
|
|
tanikaa
|
Meni pa je večkrat po seksu slabo Pa se nikoli ne razvije kaka viroza.
|
|
RE: slabost po spolnem odnosu 31.5.2007 12:04:58
|
|
|
|
anabanana
|
Meni je bilo enkrat za umret slabo po sexu in mi je G rekel, da mi je med akcijo počila neka cistica in povzročila bolečine in bruhanje
|
|
RE: slabost po spolnem odnosu 31.5.2007 12:14:20
|
|
|
|
MarijaPo
|
Meni se to pogosto dogaja, pa nikoli ne vem zakaj. Slabost pripisujem temu, da se pac nekaj dost intenzivnega dogaja tam spodaj in zato tud zelodec bolj poskakuje, kot bi sicer in mi je zato po seksu slabo. Imam pa seks rada, zato mi je vseeno, ce mi je pol mal slabo. En je na slosex forumu lepo napisal: naredi si zivljenje lepo in seksa polno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?