Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slabost in čuden izcedek 18.3.2006 9:19:09
|
|
|
|
Reja
|
Tejcha, za izcedek pokliči ginekologa in ga vprašaj, ali se moraš oglasit pri njem. Če te zraven še kej srbi ali ščemi, še toliko bolj. Glede slabosti...ali je možno, da imaš kakšno virozico? Sicer je res, da naj bi se slabosti v 2. trimesečju umirile, ampak je to pri vsaki nosečnosti drugače, čisto možno, da so se pri tebi šele začele. Pokliči G, boš dobila najbolj primerna navodila. Srečno
|
|
|
|
RE: slabost in čuden izcedek 18.3.2006 17:50:36
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Jaz bom v torek noseča 17tednov pa še vedno zjutraj bruham čeprov se je mal že umirilo,glede izcedka pa najbolje da pokličeš G da ni kakšno glivično vnetje LP
|
|
|
|
RE: slabost in čuden izcedek 18.3.2006 19:47:35
|
|
|
|
bili
|
Menda pretirano bruhanje ni zdravo. Meni je G zagnala celo paniko, ker sem bruhala vsak dan, tako da vsekakor se posvetuj z G. Svetovala mi je pa pitje tekočine, vsake deset minut eno žličko, ker s tem razredčiš hormon v krvi. Mi je bilo pa zelo težko, ker mi je šlo že samo ob misli na tekočino na bruhanje, tako da sem se morala zelo potruditi. No, na koncu sem se prisilila, še vedno mi je slabo, ampak bruham pa manj. Tekočina je pomembna tudi zato, da ne dehidriraš, ko bruhaš. Za izcedek se pa sploh posvetuj z G. Želim ti, da ti bo kmalu minilo. LP!
|
|
|
|
RE: slabost in čuden izcedek 19.3.2006 9:16:18
|
|
|
|
Tejcha
|
Hvala za nasvete in lepe želje. Spodaj sem trikrat namazala s canestenom, pa se zadeva umirja, tk da po mojem ne bo panike... Vnetje sem imela že prej tudi, pa mi je G kljub nosečnosti predpisala canesten, tk da škodit že ne more... Pijem dovolj tekočine, tak da tud glede slabosti iz vaših odgovorov sklepam, ne morm kaj več naredit... Pijem tudi ingverjev poparek, ki naj bi zadevo umiril... Doma so kar mal žleht... mi s prstom žugajo, da sm si sama kriva, kaj sm se pa prej hvalila, da se ful ok počutim... zdej pa mam... No, vse težave bom prebrodla, sam da bo škratek zdrav. Želim Vam (al pa nam), da bi se nam o takih stvareh sploh ne bi blo treba pogovarjat... Lepo bodte in lepo božajte svoje bušije. Čav!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?