|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost ali psiha
12.5.2011 9:19:24   
miami10
Pozdravljene...tukaj sem povsem nova, zato mi ne zamerite neumnih vprašanj (čeprav taka vprašanja naj ne bi obstajala). Tudi mi2 sva tista, ki sva se odločila za bova postala starša. moja zadnja user posted image je bila 19.4. in jo imam na 30 dni...tako da naj bi imela O med 2-7.maje. Sedaj pa k vprašanju. Danes je drugi dan ko mi je zjutraj grozno slabo. Hrani se ne smem približat, sploh če se kej kaj kuha... pa me zanima če je možno da mi je že tako hitro slabo?? malce se mi zdi čudno, ampak ne vem čemu bi pripisala to slabost. Če bi kaj takega pojedla, mi vrjetno ne bi bilo slabo že 2 dni in to samo zjutraj tam do 11h cca.
Glede drugih znakov, pa težko kaj rečem...edino to da me je nekaj dni po O res špikalo v jajčnikih (ki do zdej sploh nisem vedla da jih imam).
Za test se mi zdi pa še res prezgodaj, saj bi v vsakem primeru gotovo bil negativen.
Mi lahko katera kaj svetuje? Ima podobne izkušnje?
lp

p.s. (upam da sem se uvrstila v pravo temo)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost ali psiha
12.5.2011 9:49:17   
CariSSa10
hei miami10 kot prvo dobrodošla! user posted image user posted image
glede slabosti pa jaz mislim da je še to za nosečniško slabost prehitro...lahko pa ti povem da boš sedaj ko sta začela delati na user posted image dosti bol pozorna na vsako malenkost v telesu in se ti bojo toooolkokrat pokazali tisti 'tapravi' znaki. no vsaj pri meni je tak da mi psiha dela 100 na uro user posted image
drugač pa res ful držim pesti in upam da vama je uspelo...user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2011 12:17:40   
miami10
hvala za tvoje mnenje...user posted image
kot sem napisala se tudi meni zdi bistveno prezgodaj...user posted image
vse bomo pa vedeli konec drugega tedna...user posted image

lp

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2011 12:30:42   
Katte
miami10, vse tukaj pozorno spremljamo svoje telo, vsak možen in nemogoč znakec, vsako špikanje in morebitno slabost. Ampak dejstvo je, da nam ne preostane nič drugega, kot da počakamo do pozitivnega testa ali pa prihoda user posted image , če ne uspe. Nosečniški znaki so itak isti kot PMS, možno je samo to, da si mogoče prej ovulirala in je že dovolj hormona, ki ga bo tudi test že zaznal. Ampak jaz bi na tvojem mestu raje počakala vsaj do dneva, ko bi morala dobiti user posted image , če ne še kak dan kasneje.
Želim ti vso srečo in te vabim, da se nam pridružiš na drugih temah, kjer skupaj pričakujemo user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2011 15:39:53   
miami10
ne vem če je bla tist slabost ali psiha...ampak danes je test pokazal da mi je od zdej naprej "lahko" slabo...bili sta 2 user posted image
:)

lp

p.s. vem da je prezgodaj komu povedati...ampak nekomu moraš in tale forum je the best :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2011 16:05:59   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: miami10

ne vem če je bla tist slabost ali psiha...ampak danes je test pokazal da mi je od zdej naprej "lahko" slabo...bili sta 2 user posted image
:)

lp

p.s. vem da je prezgodaj komu povedati...ampak nekomu moraš in tale forum je the best :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, iskrene čestitke. Naj bo to čudovitih 9 mesecev in potem ti želi zdravega user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2011 10:22:30   
Katte
Čestitam, miami10 user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!
Uživaj v materinstvu user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2011 18:13:11   
Gulia
čestitke miami10 user posted image čudovitih 9 mesecev ti želim, ter na koncu zdravega user posted image !! 

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?