Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 13:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-Ja Maša,kaj naj ti rečem :še mal potrpi pa bo bolje:)-:)-:)-:)-Jaz sem mojim otrokom,ko so se udarili vedno govorila:ko boste oženjeni bo vse pozabljeno:)-:)-:)-:)-Odpočij se ,vlezi se pa kakšno knjigo vzemi v roko,da ne boš imela časa na slabost mislit.Naj te dragi pocrklja,poboža po trebuščku,pa bo...Mej se,pa lep pozdrav:morje::morje::morje:
|
|
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 13:51:24
|
|
|
|
Spicy Black
|
Ja, kaj hočemo enim več slabi drugim pa manj. Jaz na žalost spadam med tiste prve...Slabo mi je posebej zvečer in potem sva wc in jaz eno :( Pa ne pomaga niti ležanje, ne počivanje..najbolje je če zaspim...Pravijo, da bo bolje in jaz jim verjamem ;) Nina in :duda: 12 6/7
|
|
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 13:52:08
|
|
|
|
kimi
|
maša mislim da po 3 mesecih mine povečini čeprav pri nekaterih kar celo nosečnost traja
|
|
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 13:59:43
|
|
|
|
bikica30
|
Maša, še jaz se pridružujem, če ti bo kaj lažje ;). In meni tud, seveda. Prejšnji teden mi 3 dni ni bilo čisto nič, pa sem si že rekla: jupi, to je to, konec je (no, saj čas bi bil tapravi - 14. teden), ampak, seveda NE! Ni še konec... Ampak slej ko prej bo, tko da ...drži se. Lp, Anya
|
|
|
|
slabost še vedno....ampak tolk...mal moram po... 27.10.2004 14:00:47
|
|
|
|
bikica30
|
Aha, pa vse najlepše ti želim jutri na pregledu :) Anya
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?