|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost
13.2.2007 10:19:22   
Mayag
Živjo!
Zanima me če je normalno, da mi je skoz slabo? Zaradi tega tudi jem ne(za zdaj mi paše samo jogurt,kivi in solata). Doma mi najbolj paše biti v svoji sobi ker ne čutim nobenega vonja, v službi pa zelo trpim,saj delam v trgovini in mi vse smrdi(čevlji, še bolj pa stranke;nekatere zaradi parfumov, druge pa zaradi samih sebe).Pa tudi zvečer,ko ležim,se skoz premikam, ker mi noben položaj ne paše in sem potem živčna. Saj bi drugače vprašala G, sam imam prvi pregled šele drugo sredo,pa sem zelo nestrpna. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost
13.2.2007 10:28:01   
ur+sa
hjauser posted image  a ciljaš na nosečnost?user posted image user posted image

men je tut slabo, večinoma zjutraj in zvečer...ampak so občasne... tko da kej pametnega ti ne morem povedat...čet ti pa M zamuja, pa nared test.

pa srečno...user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Mayag)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2007 11:39:00   
Mateja82
 počakat saj bo minilo nekje do 12 tedna naj bi se stanje izboljšalo, imam tud podobne probleme kot ti, včasih sam hrano vidim pa že letim na WC.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2007 13:09:18   
Anonimen
Tolaži se s tem, da nisi edina. Nas je mnogo in na to temo je bilo že marsikaj napisanega. Baje mine nekje pri treh mesecih - upam da. Jaz sem v 10. tednu, tako, da še mam neko malenkost pred sabo. Sama boš spoznala po čem ti je slabo in po čem ne, tako, da boš pač tisto jedla po čem ti je ok. Probaj spit čim več vode, tako so vsaj meni svetovali. Meni so nekaj časa zelo pomagale banane, ki sem se jih prenajedla, ampak bom očitno mogla it nazaj na njih, ker mi je bilo edino po njih malo bolje. Meni se slabost stopnjuje od četrte ure popoldan dalje, tako, da grem zvečer že ob sedmih v posteljo v upanju, da bo slabost premagal spanec, ampak bolj težko.
Saj bo mimo boš vidla, ti bom po mojih izkušnjah povedala kako bo, ko bom to obdobje mimo.
Lepo nosečnost in lep dan!

Janja

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?